OOTD: Tinuta "mama fiica"

by - sâmbătă, august 05, 2017

Va povesteam cu putin timp in urma ca am fost delegata drept "fashion adviser" si trebuia sa aleg o rochie pentru verisoara prietenului meu. M-am gandit ca aceasta "misiune" este si o oportunitate sa vorbim despre moda, cel mai discutat subiect, la un alt nivel. Daca in mod normal persoanele se simt stanjenite atunci cand vine vorba sa adopte o tinuta similara cu a altcuiva, aceste tinute mama-fiica mi se par cele mai superbe inventii.


Am facut aceasta alegere impreuna cu persoana in cauza, adolescentina Denisa, care a beneficiat de un machiaj simplu (e totusi copil), dar de o coafura impresionanta la care am stat in jur de o ora. Mi-a placut la nebunie sa o coafez si chiar am foat mandra de rezultat. Daca eu eram convinsa ca marimea S mi se va potrivi, pe Denisa am ales sa o masor, ceea ce va recomand sa faceti si voi atunci cand faceti comenzi online. Pentru ea marimea M s-a potrivit perfect, exact ca masuratorile din descrieri.

Acest trend cu rochii identice mi se pare special si in cazul mamelor cu copii mai mici sau mai mari. Mama-soacra adora aceasta rochie si a recunoscut ca si-ar dori si una la fel (gen, cum sa-ti faci mama sa poarte rochii), chiar daca in prezent nu prea obisnuieste sa poarte rochii.


Vine usor peste genunchi, atat mie cat si Denisei. A costat in jur la 14$ fiecare rochie. Pe alte site-uri am vazut-o in jur la 30, insa pe Sammydress majoritatea articolelor necesita plata transportului la greutate (nu stiu cum se calculeaza). Insa, cu tot cu acesta, costul total al unei rochii ajunge in jur la 20-21$, iar daca folositi unul dintre aceste coduri SammydressIns/SammydressChen beneficiati de o reducere suplimentara de 10-20%.

 La mine a ajuns alaturi de alte lucrusoare frumoase pe care o sa vi le prezint in curant, prin Chronopost (DPD in Romania). Va anunt de pe acum ca Denisa va fi din nou prezenta intr-un outfit cat de curand.

Este usor satinata si bine croita, cat se poate de simpla, fiind potrivita oricarei varste si usor de accesorizat. 

Mama Denisei si multe dintre rudele sale au fost coplesiti de emotii odata ce marea transformare a fost dezvaluita in multime. Si noi suntem de parere ca am facut o alegere formidabila si ca rochia se potriveste atat pentru varsta ei, cat si pentru mine.

Voi ce parere aveti?

Rochie/Dress aici/here
Pantofii Denisei/Denise shoes: https://goo.gl/qsYbfZ
Red bag/Geanta rosie: https://goo.gl/eiaAuR


















You May Also Like

2 comments