Zaful Wishlist: Back to school

by - vineri, august 25, 2017

Dupa ce am terminat de rascolit printre lucrurile de pe Rosegal, am trecut binenteles la Zaful Back to School 2017 Promotion.
Am fost fericita ca am gasit aici cateva lucruri favorite. Pentru inceput am descoperit pereche de jeansi mult visata, albi, asa cum va povesteam si in articolul precedent, doar cu o singura taietura la genunchi. Am observat ca acest model are marimile destul de decalate, asa ca mi-am ales cu 2 marimi mai mari, cea mai mica marime fiind L.

Jeans/Bugi: https://goo.gl/8KQ29z


Nu tu geaca sau vesta verde. Asa ca mai astept. Insa cautand minutios la capitolul obsesie, am dat peste o geaca biker scurta intr-o nuanta de visiniu pe care o cautam cu ceva vreme in urma. Tot e bine. Si nu o puteam rata, caci e la oferta, iar gecile lor sunt foarte bine lucrate.

Geaca biker/Biker jacket: https://goo.gl/stiLBH



Am gasit si un set alcatuit din sacou si pantaloni care mi se pare a fi extrem de avantajos si interesant. Sper sa nu dau gres cu aceasta alegere. Imprimeul pare a fi destul de dragut si desi nu cred ca pantalonii sunt pe stilul meu, imi place destul de mult sacoul, pe care il vad extrem de versatil.

Compleu/ Two pieces outfit: https://goo.gl/58wAmM


Ghete,, caci incepe sezonul. Noua mea idee dilie face referire la ghetele din catifea, tip bocanci sau lungi, peste genunchi. Ceva imi spune ca voi deveni usor obsedata de acest capitol, deci rascolesc. Pe Zaful n-am gasit din pacate decat o singura pereche de incaltaminte din catifea, si anume o pereche de botine cu imprimeu dragut.

Ghete/Boots: https://goo.gl/JM1BvK



Am gasit si doua bluze mai lungi, cica rochii, pe care le pot purta in diferite combinatii una cu imprimeu floral, tip tunica, cat si una maro simpla. Oare sa am o noua atractie fata de genul tot ce inseamna maro si galben?

Rochie tunica/ Tunic dress: https://goo.gl/qcT3yj


Rochie/Dress: https://goo.gl/dVARXz


Cert este ca Zaful are o multime de lucruri dragute care imi plac la nebunie si care se potrivesc stilului meu, iar majoritatea lucrurilor sunt de o calitate extrem de buna. Zaful este unul din magazinele online preferate, asa ca vi-l recomand cu mare drag.


You May Also Like

2 comments