Cand ai un kit pentru unghii false, aplicarea unghiilor false devine o munca mult mai usoara

by - joi, septembrie 14, 2017

Unghiile false sunt o metoda rapida si simpla cu ajutorul careia poti obtine o manichiura profesionista fara sa mergi la salon. Unghiile false se aplica peste cele naturale, rezista foarte bine la socuri mecanice si la zgarieturi accidentale, protejeaza unghia naturala si ii ofera un aspect estetic mult mai placut.

Noile tipuri de kit unghii false permit aplicarea unor piercinguri, pot fi ornate, pot avea si sclipici, pot fi pictate, deci ofera o mai mare flexibilitate si permit o abordare cat mai originala a manichiurii. Prin aplicarea rapida a unghiilor false se obtin unghii mai lungi, unghia se remodeleaza complet, atat la nivel de forma, cat si la nivel de lungime.


De asemenea, unghiile false sunt si o solutie de urgenta atunci cand se rupe doar o singura unghie naturala, te scuteste de taierea si indreptarea unghiilor ramase.

Cu unghiile artificiale economisesti si timp, suprafetele nu se ciobesc asa de usor, nu ai probleme cu exfolierea, oja rezista pe suprafete mult mai bine, pentru mai mult timp. Lacul de pe unghiile false rezista mai mult, se pot incerca diverse culori, unghiile false se pot scoate oricand doresti sa revii la unghia naturala, nu exista pericolul distrugerii suprafetelor unghiilor normale.

Kiturile pentru unghii false sunt solutia rapida pentru manichiura profesionala la tine acasa

Pentru aplicarea lor rapida si eficienta se poate utiliza un kit unghii false profesional de la firme de top, kiturile sunt complete si contin si instructiuni de aplicare, vin intr-o varietate de forme si au instrumente complexe pentru rezultate optime la finalul aplicarii.

Avantajele kiturilor pentru unghii gel si false sunt date de numarul mare de variante disponibile pe piata, de calitatea superioara a substantelor si a ustensilelor oferite de producatori, de simplitatea utilizarii lor, dar si de diversitatea de geluri si accesorii pe care le gasiti in kituri.

Kit Unghii false are pentru fiecare doamna sau domnisoara care isi doreste o manichiura de invidiat un kit unghii false profesional cu gel UV, pentru unghii false, oja semipermanenta, cu ghid gratuit de aplicare, instructiuni Nail-Art si detalii despre realizarea unghiilor Frech cu gel.

Kituri de calitate complete si ustensile profesionale, la preturi mici, pe Kit Unghii

Seturile pentru unghii false cuprind geluri cu diverse culori, aspiratoare praf de unghii, geluri cu texturi diferite, cu sau fara sclipici, geluri transparente, lampi UV cu neoane si pile electrice cu viteze de rotatie mari, lichide adjuvante si tipsuri, recipiente pentru Nail-Art, accesorii diverse.

Produsele din comenzile facute telefonic sau online si livrate rapid prin curierat si posta de pe Kitunghii.ro, gratuit daca e vorba de colete peste 200 de ron sunt originale, noi, se livreaza in ambalaje originale. Culoarea celor trei oje semipermanente incluse este aleasa de fiecare client, cadourile surpriza primite la comenzi pot fi pensule manichiura si nail-art, geluri colorate.

You May Also Like

0 comments