Fashion icon: Cum sa obtii un look INEDIT inspirat de Gigi Hadid!

by - miercuri, septembrie 13, 2017

Gigi Hadid este un model american, in varsta de doar 22 de ani, care face furori pe retelele sociale. Tanara posteaza constant fotografii din viata ei, de pe podium sau de la numeroasele sedinte foto la care participa. Adolescentele din toata lumea o idolatrizeaza si incearca sa ii adopte stilul. Daca si tu iti doresti sa te lasi inspirata de frumoasa Gigi, citeste in continuare acest articol!

Iata cum poti obtine un look a la Gigi Hadid, aplicand cateva trucuri simple!

1. Indrazneste!


O caracteristica specifica modelului american, din punct de vedere vestimentar, este indrazneala. Gigi nu se fereste sa isi arate formele perfecte si sa isi puna in evidenta trasaturile. Tinutele purtate de model reflecta acest lucru, in totalitate. Daca iti doresti sa ii calci pe urme, alege o rochie preferata de pe AtmosphereFashion si poart-o cu o atitudine potrivita! Pe site poti gasi modele asemanatoare celor adoptate de tanara celebritate, care are o afinitate pentru decolteul in forma de V si crapaturile adanci ale rochiilor. Atunci cand faci alegerile, tine cont de fizionomia ta, de culoarea parului si a tenului, dar si de silueta. Astfel, te vei simti confortabil in propria piele si vei putea defila cu incredere!


2. Accesorizeaza!

In ceea ce priveste accesorizarea tinutelor, Gigi Hadid opteaza pentru minimalism. Modelul prefera sa poarte elemente simple, dar intr-un mod original. Daca te numeri printre urmaritorii ei de pe Instagram, stii deja ca ea promoveaza ochelarii de soare inediti, de calitate, reprezentand branduri cunoscute la nivel global. Daca vrei sa te inspiri, Ochelarivintage.com comercializeaza ochelari stylish, dintre care poti sa alegi modelul preferat, pentru un look a la Gigi Hadid. Totodata, produsele Ochelari Vintage sunt purtate si promovate si de vedetele autohtone din lumea modei, asadar nu trebuie sa ratezi o asemenea achizitie!




3. Fii naturala!

La nivel de coafura si make-up, modelul american pune accentul pe naturalete si pe simplitate. Desi participa la sute de shootinguri pentru reviste si branduri celebre de cosmetice, unde incearca variante sofisticate de styling, in viata de zi cu zi, tanara se machiaza discret, folosind nuante nude si, din cand in cand, adaugand un accent de culoare. In ceea ce priveste parul, Gigi prefera, de asemenea, naturaletea. Cu un par ondulat, intr-o nuanta superba, tanara prefera un hairstyle simplu sau, ocazional, un wet look perfect.

Asadar, aplica aceste sfaturi si lasa-te inspirata de unul dintre cele mai frumoase modele actuale, pentru un look fresh, stylish si relaxat!

You May Also Like

0 comments