OOTD: Indian autumn

by - duminică, septembrie 24, 2017

Buna, draga mea! Buna, Duminica! Vremea parca nu mai e la fel de placuta cum a fost ieri. Poate isi mai revine pe parcursul zilei. Sper.

Ieri am reusit sa ies din casa si m-am bucurat de frumoasa revedere cu Georgiana, prietena mea cea mai buna. Am profitat de vremea frumoasa ca sa fac si cateva poze si sa-ti prezint astazi o noua tinuta.

Tunica/Tunic dress: http://goo.gl/QrnLCk
Jacket/Geaca: http://goo.gl/t9wtX4


Comanda Zaful (una din ele) a ajuns zilele trecute. Produsele sosite sunt foarte dragute si vi le voi prezenta pe rand, asa cum obisnuiesc de obicei. Sunt putin frustrata ca au inceput coletele sa ajunga din nou la posta vamala. Am inteles ca au fost ceva probleme si ar trebui de acum incolo sa-si revina lucrurile pe fagasul normal si coletele sa se duca la posta locala, evitand astfel plata taxelor vamale.

In colet am primit 2 bluzite mai casual, un sacou superb, floral, si binenteles o noua geaca din imitatie.
Ieri am purtat una din bluze, respectiv prima mea tunica galbena, inflorata. Imi doream foarte mult o astfel de rochie. E o rochie mai scurta, care merge cel mai bine purtata tip bluza, pentru a nu lasa la vedere ceea ce nu dorim. Este lejera, larga si vaporoasa, motiv pentru care o recomand persoanelor ce adopta un stil lejer, mamicilor si gravidutelor. Eu am mai purtat-o si zilele trecute cu o pereche de ciorapi, respectiv colanti, iar talia am marcat-o cu ajutorul unei curele subtiri.


Ieri insa, m-am oprit la o pereche de colanti si la geaca galbena Zara, achizitionata in trecut tot de pe Zaful. Este leita gecii noi, pe care am primit-o in aceasta comanda cu tunica, dar despre ea, va povestesc data viitoare.

In concluzie, toamna chiar recomand o astfel de achizitie. O astfel de tunica este foarte versatila si simpatica pentru un outfit lejer, dar si dragut.

Voua cum vi se pare?












You May Also Like

2 comments

  1. Ce culoare placuta are tunica. Iti sta super bine cu parul asa!
    Esti o frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte draguta si iti vine foarte bine.

    RăspundețiȘtergere