Asistentul financiar lovește din nou!

by - miercuri, octombrie 25, 2017

Serviciu, copii, soț, casa, facultate, etc. Zi de zi viața e o luptă contra cronometru.
Niciodată grijile nu par a fi suficiente. Nu și pentru personajul principal din noul episol "Asistentul financiar".
Se ia una bucată domnișoară, studentă la facultate în anul patru. Ai zice că n-are prea multe griji în afară de ieșirile în club, băieți și tot ce ține de distracție. Vârsta e misterioasă. Oare are copii, soț, familie? Tânără sau foarte matură? O să aflăm.
Cert este că are o atracție față de modă și iese din casă pretudindeni ferchezuită, aranjată și îmbrăcată în haine pe care nu le vezi la tot pasul. Se deduce că domnișoarei îi plac cumpărăturile. Cu siguranță face banii praf în cluburi. Crede-mă, nu ți-ai doriun așa dezastru financiar!
E slăbuță, deci cu siguranță face economie la mâncare sau preferă să cheltuiască toți banii pe haine și distracție. Clar! Domnișoara nu o duce bine deloc financiar, nu se pricepe la gestionare și cu atât mai mult, nu pare a avea vreo limită.

Are 3 soluții. Prima variantă ar fi să se angajeze, optând pentru un job full/part time, dar domnișoara preferă să facă blogging și zice că asta-i ocupă suficient timp. O altă opțiune ar fi să se ocupe cu vânzări de produse handmade și/sau articole vestimentare, dar asta nu-i aduce un venit sigur, constant și exact atunci cand are nevoie. Rămâne de explorat cea de-a treia variantă: să apeleze la un "asistent" financiar.


Domnișoara noastră nu doar că trebuie să investească timp în pasiunea sa de blogging, ci și resurse, pentru conținut de calitate, ceea ce i-ar putea aduce în timp oarece profit. Însă, mai are nevoie și de suport financiar pentru facultate, mai ales că a trecut cu brio de selecția Erasmus. Asta înseamnă că suportul financiar este întotdeauna binevenit și extrem de necesar în situația de față. Cum să acopere nevoia de bani pentru transport, cazare și trai decent până primește bursa Erasmus? Îl descoperă din întâmplare pe asistentul financiar, care este gata să-i ofere ajutorul său necondiționat.

Asistentul financiar pe care l-a descoperit poartă numele de Telecredit și oferă credit nebancar, credit fără costuri și împrumut dobânda 0, pentru o perioadă de maxim 30 zile, exact timpul maxim de care ar avea nevoie să restituie suma acestui împrumut rapid. Chiar dacă intervine o situație neplăcută și returnarea creditului în timpul stabilit este compromisă, acești creditori sunt înțelegători și oferă soluții optime prin care pot găsi cea mai convenabilă metodă de a trece peste această problemă, fără intervenții abuzive.
Dacă are noroc și câștigă la Loto sau îi lăsă Moș Crăciun niște bani în plic, poate inclusiv să returneze împrumutul anticipat, spre deosebire de instituțiile bancare ce nu oferă acest beneficiu.
Toată generația nouă a făcut deja cunoștință cu era tehnologiei, iar împrumutul rapid se poate realiza simplu, în doar 5 minute, printr-un click de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet.
Telecredit oferă cele mai bune credite cu minimul de documente, ceea ce transformă nevoia financiară într-o experiență ușoară, plăcută, pozitivă.
Și dacă alte instituții nu-ți mai permit deja un nou credit, pentru că ai deja întârzieri la alte credite, Telecredit face fix contrar, oferindu-ți un imprimut fără garanții, exact la momentul oportun.
Știi ce mă deranjează când vine vorba de instituțiile bancare? Aceștia nu exprimă clar și coincis toate datele unui împrumut, spre deosebire de Telecredit, care oferă transparență 100% și informații detaliate despre acest credit cu dobândă 0 și aprobare, respectiv virarea creditului, într-un cont bancar, chiar în aceeași zi.


Domnișoara în cauză analizează toate aceste aspecte. E soluția rapidă și sigură, care o poate ajuta să-și ducă visurile la bun sfârșit într-un timp extrem de scurt.
În cele din urmă nu mai ezită și apelează la varianta unui împrumut online urgent.
Asistentul financiar îi oferă asistență pe durata întregului proces, astfel că nu este nevoită nici să-și schimbe stilul de viață și nici să se angajeze pe o funcție fără viitor, față de care nu simte nicio afinitate.


Au jucat în rolurile principale:

  • Asistentul financiar - Telecredit.
  • Domnișoara ferchezuită - Stimabila doamnă de la butoane.


Articol scris pentru SuperBlog 2017.

You May Also Like

0 comments