Matar te ajuta sa-ti asortezi imbracamintea de toamna-iarna

by - miercuri, octombrie 11, 2017

Un pulover gros si o geaca calduroasa sunt primele elemente la care iti este gandul in sezonul rece. Dar oare de ce n-ar fi atat de simplu in fiecare zi?

Problema numarul 1, cel putin in cazul meu, o reprezinta incaltamintea. Ea trebuie sa fie comoda si musai adecvata tinutei. Daca ne gandim la aspect si confort, alegerea incaltamintei poate fi una dintre cele mai dificile probleme in materie de moda.

Incaltamintea din piele inca este la moda, extrem de cautata mai ales de cei cu inclinatie deosebita spre confort. Insa, din pacate, putine magazine din Romania iti ofera o gama vasta de papuci de calitate si/sau din piele, care sa fie la un pret accesibil. Cu totii stim ca de cele mai multe ori calitatea se reflecta prin pret, insa, trebuie sa recunoastem, ca nu doar o data ni s-au parut preturile mai piperate decat ar valora cu adevarat produsul in sine.


Matar este unul dintre cei mai mari distribuitori din tara, care-ti largeste orizonturile si totodata iti mareste sansele de a gasi perechea de incaltaminte mult visata. De tinut minte este faptul ca o noua astfel achizitie nu te va pune intr-o ipostaza jenanta de a face compromisuri si de a refuza, spre exemplu, o iesire la suc alaturi de gasca de prieteni.
Gama de incaltaminte se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, respectiv copiilor.

Iata cateva recomandari pentru a-ti creea tinuta perfecta a sezonului:

  • Apeleaza cu incredere la gama de cizme lungi, pentru rochii si fuste. De ce ne-am feri de ele? Nu e o tinuta exacta la care sa le porti, ca prin urmare ele se vor asorta la orice vestimentatie a sezonului rece. Insa, daca ai o ocazie mai speciala si vrei totusi sa fii protejata de frig, sunt cu siguranta cea mai buna optiune.


  • Nicio pereche noua de ghete nu va arata rau in garderoba ta. Sunt la fel de versatile ca si cizmele lungi si cele peste genunchi. Inceputul sezonului rece deja a fost marcat de ghete comfortabile pe care femeile le asorteaza cu usurinta, dupa bunul plac, la o sumedenie de creatii vestimentare.
  • Desigur este foarte posibil ca scoti cel mai bine in evidenta o noua tinuta prin intermediul unor botine. Recomandarea mea sunt cele clasice, cu toc gros, comfortabile de fel si extrem de elegante.

In caz ca nu stiai, cu Matar beneficiezi de livrare gratuita la orice comanda peste 69 lei, 365 zile de retur si inclusiv, plata in rate fara dobanda, pentru perechea de incaltaminte favorita.

Tu ai astfel de incaltaminte in colectie? Care este perechea ta preferata?

You May Also Like

0 comments