Noul Alpha, noul Super tu! Afla cât te costă.

by - miercuri, octombrie 04, 2017

La început a fost găina și oul... Sau Adam și Eva... Sau rădacinile creației noastre, care ne-au ajutat să fim în pragul evoluției de astăzi.

Mai apoi au apărut statisticile de orice fel. Cel mai important principiu și cele mai serioase statistici sunt cele legate de viață, la fel ca și pretioasele sfaturi pentru un stil de trai sănătos. Cea mai mare provocare a noastră, ca și public, drept consumatori, este să luăm toate aceste informații în serios și să găsim o armonie între rutina zilnică și stilul de viață sănătos. Iar miza este destul de promițătoare. Ne așteaptă mulți ani voioși, liniștiți, din care să gustăm bucuriile vieții alături de câteva generații viitoare.

Sursa: Pinterest

Noul Alpha nu este doar o deviză, ci un instrument puternic pentru o viață sănătoasă și îndelungată. În viața reală, doar oamenii puternici au curajul de a savura esențele tari și naturale, provenite din fructe și legume proaspete. Nu degeaba se spune că cel mai important aspect al unui produs este efectul, nu culoarea, forma sau ambalajul. Cert este că mulți sărim peste acest aspect, iar efectele adverse nu încetează să-și facă apariția.


Știai că Hurom Hz Alpha, un adevarat impact tehnologic, te poate ajuta să combați stările de letargie și posibile afecțiuni grave de sănătate? El, mai silențios decât o pisică, și mai sofisticat ca orice altă mașinărie, te ajută să-ți începi/închei ziua 100% natural.

Schimbarea aceasta în bine pornește de la voința fiecăruia dintre noi. Costul suprem? Dorința de a trăi o veșnicie și de a fi perfect sănătoși, de a împărtăși fiecare strop de sănătate cu ceilalți și zilnic, doar câteva minute din timpul nostru prețios, "irosite" pe o apăsare de buton. Destul de simplu și convenabil pentru un minut în plus de viață. Conform studiului realizat de Click Sănatate, un măr pe zi reduce decesul timpuriu cu 35%. Imaginează-ți de câte beneficii poți avea parte combinând o diversitate largă de fructe și legume!


Cu fiecare combinație poți obține cu pana la 6 ori mai multe vitamine, minerale si enzime, față de un storcător obișnuit. Cu garanție 10 ani la motor, cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom, combate stilul nesănătos, înlocuiește sedentarismul și proasta dispoziție cu stilul energic de viață.
Un simplu smoothie poate schimba statisticile privind sănătatea și succesul. Îți poate schimba viața pe deplin, pe vecie!


Încă putem schimba destinul printr-o campanie de informare națională. Sub deviza "Cu toții împreună" , "Traiește sănătos" și "Viață fără de moarte", sugerez susținerea alimentației sănătoase prin diferite activități adresate vouă.
Dacă reclamele te obosesc, la fel și imaginea vedetelor, un blogger adevărat îți va spune toate detaliile despre conceptul unic de presare la rece ale acestui storcător, despre aroma copilariei pe care le aveau preparatele bunicilor, despre energia care m-a învăluit acea cura de detoxifiere, din vară, cu ajutorul smoothie-urilor.

Dar, pe lîngă această campanie pe care o propun pentru bloggerii adevărați și serioși, pentru voi, drept public, aș recomanda o serie de promoții Hurom. "Caravana națională Hurom" cred că îți poate oferi șansa de a simți pe bune gustul intens al sănătății. Deși în prezent poți beneficia de numeroase reduceri Hurom, caravana aceasta vine cu un concept unic, care te va convinge să faci cea mai bună alegere.


Primul venit și primul servit!
Pe lânga degustări efective din preparate selecționate chiar de tine, ce-ai zice de o răsplată suplimentară la "Tombola Norocului", constând în vouchere și accesorii pentru sănătatea ta. Pe una talon din cadrul caravanei, împărtășește câteva idei despre cum obișnuiești să-ți menții un stil de viață sănătos și ce practici adopți alături de familia ta. Îmi plac premiile consistente, asa că ți-aș oferi și un prețios Hurom Alpha, pentru cel mai inspirat stil de viață sănătos. Dacă inviți câțiva prieteni, primești o nouă șansă la tombolă. Ce zici? Te-ai înscrie?

Sigur, eu personal a premia și inițitiva primilor 100 participanți care doresc să-și ducă acasă, pe loc, un Hurom Alpha, cu un coș consistent de bunătăți sănătoase, ce-i vor ajuta să testeze limitele imposibilului, ale satisfacției și ale imaginației.


Pentru că fiecare moment al vieții este prețios, împreuna putem schimba statisticile, mai ales după cei peste 40 ani de cercetare și reinventare Hurom. Cred că din cei 81% adulți care nu consumă în prezent fructe și legume, care au uitat ce înseamnă o viață sănătoasă, putem îmbunătăți statistica reducând procentajul la minim jumătate. Totodată este și un mod benefic de a-ți educa copilul și de a-i oferi o copilărie fără griji.
Și tu poți fi un Super Tu, o super mămică, un super șef! Având un stil de viață sănătos, un organism energic și plin de viață, putem depași orice obstacol. Alege tehnologia care te inspiră!

Articol scris pentru SuperBlog 2017.

You May Also Like

0 comments