Ritual complet de ingrijire Camaleon pentru buzele tale

by - miercuri, octombrie 04, 2017

Cat timp petreci pe zi pentru rutina de ingrijire a tenului? De cate minute ai nevoie sa parcurgi toti pasii pentru a avea un ten curat si luminos, respectiv o privire seducatoare? Dar de ritualul complet de ingrijire al buzelor ai mai auzit?


Recunosc, petrec in medie circa 30 minute zilnic pentru machiaj si demachiere, undeva la 4 ore saptamanal, cu tot cu rutina de demachiere.
Cand vine vorba de buze ne gandim prea putin la un asa zis ritual complet. Buzele extrem de uscate si usturimea remarcata indeosebi in anotimpul rece este un semn de alarma care ne pune pe ganduri. Abia atunci incepem sa ne gandim la metodele eficiente pe care le putem aplica intr-un timp cat mai scurt pentru buze moi, pline si frumoase.

Stiai ca poti evita usturimea si buzele crapate, realizan un ritual complet de ingrijire a buzelor in maxim 2 minute? Iti voi spune si cum.


In urma cu un an am facut cunostinta cu brandul de cosmetice numit Camaleon Cosmetics Romania. Am testat atunci pentru prima oara doua stickuri de buze, doua rujuri extrem de pigmentate ce se adapteaza dupa pigmentatia naturala a buzelor. Astfel, fiecare stick ofera o nuanta diferita oricarui purtator, concept unic in Romania. Ceea ce mi-a placut enorm la aceste rujuri este persistenta lor de pana la doua zile. Si nu, nu exagerez deloc! Daca uiti din intamplare sa te demachiezi el ramane intact acolo, fara sa se transfere. Este rezistent inclusiv la mancare, apa si bauturi. Pot spune ca sunt rujurile de top din colectia mea.


Recent mi-au intrat in colectie inca doua noi produse Cameleon. Este vorba de un kit reparator alcatuit dintr-un exfoliant de buze cu aroma de pepene si un balsam de buze cu vanilie (mai mult mi s-a parut a fi ciocolata).

Ritualul e simplu: se aplica exfoliantul pe buze si se maseaza usor. Apoi se sterg buzele si se aplica balsamul.
Dupa aplicarea exfoliantului buzele erau evident mai catifelate. Am observat ca balsamul se absoarbe usor mai greu in buze, insa aplicat seara, spre exemplu, acesta patrunde in buze, lasandu-le extrem de moi si de catifelate.


Pe langa faptul ca e solutia optima pentru a evita buzele crapate si acea senzatie deranjanta, utilizarea unui astfel de kit are efecte si asupra machiajului. Orice ruj aplicat pe buzele sanatoase rezista mai mult si se vede mai frumos, chiar daca vorbim si de o selectie de rujuri mate care confera un aspect aparte. Daca buzele nu sunt ingrijite corespunzator, atunci nici rujurile, in special cele mate, nu se vor aseza asa cum trebuie, iar rezistenta acestora cu siguranta nu va fi una de lunga durata.


Tu ai o astfel de rutina de ingrijire a buzelor? Ai incercat produsele Camaleon?

You May Also Like

0 comments