Wishlist Zaful

by - sâmbătă, octombrie 07, 2017

Nici nu am terminat cu ideile de outfit si impresiile despre noile produse vestimentare din colectia mea, ca am primit noi invitatii, motiv pentru care, se stie (banuiesc), m-am incumetat la noi cercetari pe site-urile preferate.
Pentru moment am luat la rand si magazinul Zaful.
Inca putin si ma scoate garderoba din casa, dar am o scuza pe care o sustin alaturi de voi, dragele mele cititoare: suntem femei!

La inceput a-si fi zis ca imi va fi greu sa realizez o noua lista cu selectii pentru luna aceasta, dar se pare ca a fost chiar mai usor decat m-as fi asteptat. Sunt cateva lucruri pe care nu le detin si pe care mi le-as dori in mod expres.

Rochii. Rochii scurte de preferat care sa mearga cu incaltamintea cea noua si anume cizmele peste genunchi. Sunt de-a dreptul geniale si scot din anonimat orice tinuta.
Am gasit niste rochii tip pulover ( Zaful Sweaters Autumn 2017 Promotion  ), realizate dupa acelas tipar, doar ca ceva mai lungi.
Zaful are oferte speciale in perioada asta la astfel de rochii. Deci, numai bun!

Rochie/Dress 1: http://goo.gl/5oudvb


Rochie/Dress 2: http://goo.gl/tyXaWT


Rochie/Dress 3: http://goo.gl/zdr44L


Daca de rochii am trecut cu bine, caci am gasit chiar ceea ce cautam, m-am dus fuga la sectorul pantaloni, acolo unde am gasit doua perechi de pantaloni frumosi.

Pantaloni/pants 1: http://goo.gl/YMzT12


Pantaloni/Pants 2: http://goo.gl/5UmCCz


Am zarit si o salopeta ce pare foarte confortabila, insa mi-ar fi nitel ciuda sa o adaug in cos si sa stea mult si bine pe rafturile din dulap, pana o voi purta in sezonul mai cald.

Salopeta/Jumpsuit: https://goo.gl/1ZoR6M


De alegerile astea ce parere ai?


You May Also Like

0 comments