Algaderm by Gerocossen - Ingrijirea tenului in sezonul rece

by - joi, noiembrie 30, 2017

Sa fii femeie implica multe responsabilitati, mai ales cand ajungi la o varsta ceva mai inaintata, cand ai o casa de ingrijit, un sot dar si un copil. Totusi, ar trebui in fiecare zi sa fie sarbatoare pentru tenul nostru. Printre clipele pe care le petrecem avand grija de cei dragi, ar trebui sa ne facem timp de un mic rasfat ce nu dureaza mai mult decat 5 minute zilnic si poate 30 minute pe saptamana.

Tenul, cel mai pretentios de altfel, mai ales in sezonul rece cand pielea este expusa la frig, dar sa nu uitam si de razele UV cu actiune pe parcursul intrgului an, trebuie sa fie atent ingrijit.
Operatiunea demachierea este esentiala pentru a preveni actiunea compusilor negativi atat in timpul noptii, cat si al zilei. O crema de zi ar trebui sa fie suficienta ca tenul sa fie hidratat si protejat, actionand ca o bariera impotriva factorior nocivi. Dar si seara, crema de noapte are un rol foarte important in restabilirea sanatatii acestuia. Si ochii ar trebui ingrijiti corespunzator. La o varsta mai frageda nu sesizam cat de important este sa folosim o crema de ochi, ce ajuta la combaterea liniilor fine, a ridurilor si a semnelor de oboseala, semne ce apar cu precadere dupa varsta de 25 ani, cand sunt deja foarte greu de combatut. Stii cum se spune: preventia e mama tuturor.



Asa ca, de ce sa lasi anii sa se adune pe chipul tau cand poti sa-i faci sa treaca pe langa tine?

Cu scopul de a-i oferi o ingrijire corespunzatoare tenului meu in sezonul rece, mi-am deservit calitatea de blogger de opinie prn testarea celei mai noi game de ingrijire a tenului de la Gerocossen - Algaderm, cu extract de alge marine.
 Daca nu ti-ai facut deja o lista cu cadouri de sarbatori sau esti in cautarea unor cosmetice bogate in produsi ce stimuleaza regenerarea si vitalizarea tenului, alegand Gerocossen beneficiezi de 10%
reducere folosind codul AlexandraEnache10% la orice comanda pana pe 30 noiembrie.

 

Review Algaderm by Gerocossen

Acest brrand l-am cunoscut prin adolescenta, cand apelam la diferite schimbari cu ajutorul vopselei lor de par. Imi placea ca avea un pret foarte bun, o actiune grozava si o gama variata de culori. Asa ca m-am bucurat sa am parte de o noua experienta alaturi de ei.
Am primit in teste un lapte demachiant, o crema intens hidratanta si o crema de noapte, precum si o crema antirid pentru ochi, toate din gama noua Algaderm, cu continut ridicat de alge marine, uleiuri esentiale si vitamine, fara alergeni si parabeni. As zice ca mi-au adus marea la picioare si mi-au umplut inima de bucurie cu gandul unei zile calduroase de vara.


Aceasta gama este destinata predominant persoanelor cu varsta de peste 25 ani. Mai am putin pana acolo, insa pentru mine varsta nu a fost o problema, mai ales cand cosmeticele alese au o compozitie speciala, din ingrediente de calitate superioara.

Sa incepem cu laptele demachiant, o solutie cu un parfum fin, floral. Mi s-a parut cel mai putin parfumat dintre toate produsele, nu ca m-ar deranja acest aspect. De fapt, parfumul acestei game este destul de subit, iar pentru produsele de ingrijire, chiar se recomanda utilizarea produselor cu cat mai putin parfum.
Acesta lapte are o consistenta cremoasa si destul de densa. Am observat ca actioneaza eficient chiar si impotriva noii mele mascara, care pare aproape invincibila. Machiajul si impuritatile se elimina delicat prin miscari usoare ale unei dischete din bumbac pe care s-a adaugat o cantitate suficienta de lapte demachiant. Este o solutie destul de spornica si nu lasa tenul gras, uleios.


Am folosit zilnic si crema hidratanta, respectiv pe cea de noapte. Acestea au o textura mult mai densa decat laptele demachiant, insa isi mentin formula fina ca o atingere de casmir.
Crema hidratanta o folosesc dimineata, dupa curatarea tenului in prealabil, respectiv drept primer, inainte de aplicarea fondului de ten.
Ce-mi place enorm de mult la aceste creme e faptul ca nu e nevoie de mult produs ca sa se vada efectele si odata aplicate, acestea se absorb in ten in maxim 60 secunde, lasand tenul catifelat, insa nu precum senzatia aceea de ten incarcat si gras, ca in cazul altor creme incercate pana acum. Pielea e mai elastica si mai luminoasa, iar cosurile si semnele trec intr-un proces de regenerare intensiva, lasand astfel pielea mai neteda si mai curata.


Crema de ochi Algaderm vine intr-un tub dragalas de 15 ml, o cantitate destul de mare pentru o crema de ochi. Un concept inovator mi se pare pompita, care ajuta foarte mult la dozarea simpla a unei cantitati suficiente de produs.
Am folosit o cantitate foarte mica pentru ambii ochi, cam jumatate din marimea unui bob de mazare, atat pentru pleoapa, arcada, cat si pentru toata zona din jurul ochilor.
Este foarte spornica si de asemenea se absoarbe extrem de repede in piele, ca si restul cremelor.
La 2-3 zile de la primele teste pielea a devenit mai luminoasa si urmele fine de oboseala au inceput sa dispara. A fost o experienta fenomenala, caci chiar parterul ma indemna sa caut o solutie pentru eliminarea acestora.


In concluzie, gama Algaderm s-a dovedit a fi destul de eficienta, cu actiune rapida, chiar si intr-un termen foarte scurt. Continutul bogat de alge marine, seminte de fructe, uleiuri esentiale si colagen, redau vitalitatea si elasticitatea pielii, ajutand la mentinerea unui ten luminos, hidratat si fara imperfectiuni.

Daca si tu iti doresti sa testezi aceasta gama nu uita sa folosesti cidul de reducere mentionat anterior, care sa "energizeze" si cosul tau de cumparaturi.

You May Also Like

0 comments