OOTD: Roz de mai

by - miercuri, decembrie 20, 2017

Privesc aparent socata cum curg primii fulgi de nea seriosi. Iarna se instaleaza. Membrele imi sunt vesnic reci si nici zeci de paturi pufoase nu pot rezolva asta. A dat si ghinionul peste mine, ceea ce ma face sa iau o pauza de la outfituri, nu si de la scris. Mici probleme de sanatate mai vizibile si-au pus amprenta.

Geaca/Jacket: https://goo.gl/BJBWVr || Fusta/Skirt: rosegal.com
Rochie/Dress: Zaful || Cizme/Boots: Amiclubwear.com

Weekendul trecut eram insa foarte relaxata. A fost o vreme in care ma rugam sa prind cativa fulgi calatori in cadrele mele. N-au vrut!
Atunci purtam o tinuta simpatica, cat se poate de roz.
Ca de obicei, mania strat peste strat a fost prezenta. Am luat o rochie cu umeri goi, pe care mi-am achizitionat-o toamna asta, o fusta din vara si o geaca noua din imitatie de piele intoarsa de pe Zaful. E a doua astfel de geaca, lucrata mai scurt fata de o geaca obisnuita, dar care imi place. Culoarea este tare placuta si noua pentru colectia mea de geci. Numai buna de primavara!


Am prins-o la reducere, asa cum mi-am luat si geaca gri din acelas material, pe care v-am aratat-o in tinuta anterioara.
Desi nu e din imitatie groasa, ci mai mult o combinatie de material, geaca e destul de placuta pentru mine. Am luat marimea S, asa cum iau orice produs de pe Zaful si se aranjeaza perfect.
Ce-as putea sa va mai zic... E comoda si potrivita pentru diferite stiluri: elegant, casual, rock, etc. Totul tine de imaginatia purtatorului.

Voi ati face o asemenea alegere?









You May Also Like

2 comments