Osteopower: O viata fara dureri.

by - duminică, decembrie 03, 2017

Am primit din nou sansa de a testa un remediu ayurvedic realizat 100% din plante, numit Osteopower. Denumirea s-a ma duce cu gandul in special la cei varstnici, care se confrunta cu probleme articulare, ce-i impiedica sa ia parte la cele mai deosebite momente din viata lor.
Si nu doar atat, caci Osteopower este un supliment adresat in totalitate sistemului osos "fragil", predispus la diferite afectiuni si dureri ale oaselor. Totodata, acest supliment presupune ca ajuta la mentinerea unor unghii puternice si sanatoase, pe care unii specialisti le catalogheaza drept o parte osoasa mai putin activa. Dar printre actiunea benefica acestuia se afla si sanatatea parului, avand un complex de plante indiene ce stimuleaza cresterea si regenerarea firului de par, de la interior, din folicula, catre exterior si ceea ce noi vedem/simtim.


De cativa ani de zile sufar de dureri articulare si adeseori ma confrunt cu problema unghiilor exfoliate, care se rup repede si cu problema caderii parului.
Asa ca, Osteopower a sosit exact la timp si nu mi s-a intamplat vreodata ca un remediu de la Ayurmed sa dea gres sau sa-mi provoace reactii adverse.

Nu a fost nici cazul Osteopower, pe care am inceput sa-l iau conform indicatiilor de administrare de pe ambalaj. Sanatatea osoasa, a unghiilor si a parului este cu atat mai importanta in aceasta perioada a anului, in apropierea sarbatorilr, cand sunt programate excursii, vizite la cei dragi si zile de destindere si distractie. Aceste aspecte nu ne afecteaza doar la interior, prin durere, insa cine nu-si doreste sa-si faca aparitia la intalnire cu maini si unghii frumoase, precum si un par lung, stralucitor si plin de vitalitate? E cea mai mare fericire sa ajungi la o varsta inaintata si sa prezinti un fizic atractiv si sanatos, precum si sa poti alerga dupa nepotii energici care abia asteptau sa va jucati impreuna.

Efortul fizic prelungit poate duce la diferite probleme ale oaselor, tendoanelor, ligamentelor. Atunci se instaleaza durrerea: raspunsul organizmului si primul semn ca ceva nu ar functiona asa cum ar trebui. Preventia ar trebui sa fie primul pas si se poate realiza atat prin controale regulate, cat si printr-o alimentatie bogata in vitamine si minerale, respectiv a unor astfel de suplimente alimentare, ce ajuta la fixarea acestora in organism.


Experienta mea cu Osteopower de la Ayurmed a fost una la fel de placuta ca si in cazul celorlalte teste, cu alte remedii.
Durerile articulare aparute ocazional nu au mai fost un impediment ca sa-mi desfasor activitatea zilnica si nici un motiv de a reprograma intrevederile cu cei dragi. M-am simtit mult mai energica si mai puternica. Cel mai mult ma incant faptul ca dimineata nu ma mai trezesc cu dureri articulare, devenite un adevarat chin in ultima perioada. Durerea picioarelor o combat si extern, prin masaj cu unguientul Nondolor tot de la Ayurmed, ce are un piros puternic de conifere, insa care nu afecteaza simturile celor care sufera de astm sau alergii la parfumuri. Si bunica mea foloseste acest produs care o ajuta sa scape de durerile permanente, impreuna cu suplimente Ayurmed, iar efortul fizic zilnic se resimte cu mult mai putin si mai obositor.
Osteopower mi-a redat stralucirea parului si rezistenta, reflectata din prisma reducerii firelor de par cazute si a degradarii vizibile a acestuia.
La nivelul pielii am observat cum tenul isi mentine luminozitatea si elasticitatea, in timp ce durerile dentare au inceput sa se diminueze simtitor.


Nici raceala nu s-a prins de mine in acest sfarsit de an. Acesta poate fi inca un beneficiu al Ostepower ce ajuta si la mentinrea unui sistem imunitar puternic, ce lupta impotriva schimbarilor climatice bruste, instalate in ultima vreme.
De ce sa pierzi momentele importante din cauza durerilor articulare?

You May Also Like

1 comments