Wishlist Zaful unicolor

by - sâmbătă, decembrie 02, 2017

Cel mai bun cadou pentru noi insine de sarbatori sunt bineinteles cumparaturile. Pentru mine nu mai sunt o noutate. Cei drept, cred ca m-am rasfatat destul de mult in ultima vreme. Tot trag de mine sa va prezint outfiturile si mereu se iveste ceva inoportun ca nu mai am timp de poze, dispozitia necesara sau "prezentarea".
Dar din liste de dorinte si comenzi bineinteles ca nu stau locului. De data asta am plasat o comanda mai putin obisnuita mie, o comanda unicolor. Se pare ca mi s-a pus pata pe o culoare ce lipseste cu desavarsire din garderoba mea: nuanta de gri.

Asadar, in cautarile mele pe Zaful am gasit o gramada de chestii in aceasta nuanta placuta si de sezon, pe care le-am adaugat direct in cos.
Preferatele mele din acest sezon sunt puloverele, puloverele groase si de preferat tricotate. Am gasit un astfel de pulover absolut superb, cu tot cu acele tricoaje pe care mi le doream.

Pulover/Sweater: https://goo.gl/edZFvu




O alta achizitie pe care o aveam in plan sunt fularele tricotate si cele de blana. Sunt chiar si un cadou inedit de sezon, care tin de cald si dau viata oricarei tinute.

Fular blana/Fuzzy scarf: https://goo.gl/pbTRzB

Esarfa tricotata/Knitted scarf: https://goo.gl/JVpGew





Si cum am considerat ca nu e suficient de gri treaba, mi-am mai luat si o fusta gri din tricot, ce ma duce cu gandul la iarna si la o vestimentatie eleganta dar calduroasa.

Fusta/Skirt: https://goo.gl/aRW1Ja


Ce parere ai de aceste selectii?

You May Also Like

0 comments