Loncolor Expert - Gama completă de îngrijire pentru părul tău!

by - miercuri, februarie 21, 2018

V-am povestit atât aici, cât și pe Instagram de numeroase ori despre atracția mea față de produsele pe care le comercializează cei de la Loncolor. Cu siguranță nu e un brand străin nici pentru voi. Îmi place pentru că este un brand ce rezonează cu nevoile părului meu, este accesibil, ușor de găsit și cu o gamă foarte vastă de îngrijire.


La sfârșitul anului trecut cei de la Loncolor au pus bazele unei noi game complete marca Loncolor Expert. De la vopseaua în nuanțe vibrante cu amoniac încapsulat ce reduc mirosul neplăcut și persistent de amoniac de vopsire, au conceput și o gamă completă pentru îngrijirea zilnică a părului deteorat, supus la tratamente chimice, cât și pentru părul vopsit.

În decembrie 2017 încercam pentru prima dată balsamul pentru par deteriorat și șamponul silver reflex din gama noua Loncolor Expert.
Cele două produse mi-au lăsat o impresie foarte bună, iar în luna ianuarie am fost cadorisită și cu un set complet (balsam, ulei si mască de păr) cu ulei de Tsubaki pentru păr vopsit.


Această gamă de îngrijire pune accentul pe o formulă ușoară de îngrijire a părului. Fiecare produs are o consistență mai lichidă decât cea cu care ne-am obișnuit, însă mult mai eficientă față de alte produse de îngrijire destinate părului.
Eu alerg în special după produse ce hidratează părul, ajutând la menținerea culorii de lungă durată, dar oferindu-i și catifelarea ce reprezintă mai puține fire căzute de păr.

Lasat să acționeze doar 5 minute, șamponul nuanțator oferă reflexii gri părului grizonat sau decolorat, o nuanță după care multe doamne aleargă în prezent. Am o colecție uriașă de șampoane nuanțatoare iar acesta e cel mai eficient dintre produsele drugstore.


Balsamul cu ulei Tsubaki cât și varianta pentru par uscat si deteriorat sunt adevărate elixire de hidratare pentru părul uscat. Au o cantitate foarte mare, de 500 ml, un preț accesibil de circa 12 lei si acționează eficient chiar în mai puțin de 60 secunde. Am tot căutat astfel de balsamuri eficiente, iar cel mai bun mi se parea cel de la Nivea Hairmilk. Apoi am dat peste tratamentele de la vopseaua cu omegaplex și apoi peste acesta. Loncolor Expert s-a dovedit a fi la fel de eficient ca tratamentul de la vopseaua cu omegaplex și mo se pare mult mai avantajos să mă bucur de 500g de produs la jumătate de preț, în locul unei cutii de vopsea la preț dublu, cu două pliculețe de tratament ce durează circa 6 spălări (împreună).

Masca de păr Loncolor Expert o aplic o dată pe săptămână, lăsând-o să acționeze 1-2 minute înainte de clătire. E un plus de hidratare atunci când simt că părul meu nu poate face față împotriva acțiunii factorilor externi ce pot degrada firul de păr. Mă ajută totodată să-mi hidratez vârfurile uscate, rezultatul fiind un păr complet mătăsos și strălucitor.


Aplicat pe părul umed, uleiul de păr oferă un plus de hidratare și strălucire fără să încarce firul de păr.
Și el are o consistență mai ușoară față de uleiul cu ulei de măsline de la Loncolor sau alte uleiuri de păr de pe piață. Nu vă lăsați înșelate! Dacă înainte rămâneam cu reziduu pe mâini, acum o singură pompiță este suficientă pentru a hidrata părul, pentru a întări firul de păr și pentru a fi mai rezistent la acțiunea aparatelor de stilizare.

Cel mai tare m-a bucurat loțiunea de păr, care, precum și în cazul uleiului de păr, poate fi aplicată atât pe păr umed, cât și pe părul uscat. Cu siguranță v-ați dat seama deja că atributul acestei game de îngrijire Loncolor Expert este hidratarea. Pe lângă ea, loțiunea ajută la domolirea firelor electrizate de păr, la fixarea buclelor și catifelarea vârfurilor.


Singurul lucru care nu m-am dat pe spate în cadrul testării gamei Loncolor Expert cu ulei de Tsubaki este parfumul, ușor ciudat. Îmi place mai mult parfumul pe care îl are gama pentru păr uscat, însă mirosul nu e cel care mă convinge de eficiența unui produs, ca prin urmare nu e nici cel mai important aspect pentru mine.

În concluzie, gama Loncolor Expert m-a cucerit. Are un preț accesibil, o gamă vastă și completă de îngrijire pentru păr dar și o formulă inovatoare eficientă pentru părul deteriorat și pentru cel vopsit.

Voi ați încercat-o? Ce beneficii ați observat?

You May Also Like

0 comments