OOTD: Compleu romantic cu perle

by - vineri, februarie 23, 2018

Buna dimineața! La mine e doar 9:30. Ochii încă îmi sunt împânziți și plouă. Aud cum curg troienele pe drum iar pregătirile pentru un nou curs de limbă merg alene, așa, cum merg și italienii pe stradă. În sinea mea mă bucur că reușesc adesea să fiu mai productivă decât îmi propun uneori. Alteori îs prea leneșă. Ce e de făcut? Știu! Aștept să mă sune un șofer drăguț, care are o geantă plină cu chestii drăguțe, care au ajuns acasă după plecarea mea.


Deși nu v-am prezentat foarte multe ținute romantice, asta e una dintre ele. All black, însă perlele mereu au oferit un is romantic, iar complexurile sunt exact ce trebuie pentru orice sezon.
Am ales compleul asta de pe Zaful imediat ce m-am îndrăgostit de modelul fustei. E o ținută light, cu perle din acelea prinse foarte bine, în "nituri", o ținută cu care abia aștept să mă joc la vară.


Astăzi vă invit să fiți musafiri la mine acasă, în noua mea casă micuță ce are o bucătărie simplă dar elegantă. Vă invit să ne bem împreună cafeaua și să ne gândim la vară, să ne facem frumoase și să ne punem la cale garderoba pentru sezonul cald.

Two pieces outfit: https://goo.gl/qcWwGU


N-aș putea spune foarte multe despre această ținută. În opinia mea e destul de simplă și elegantă, dar accentuează cu ușurință formele corpului ce sunt îmbrăcate de un material subțire cu detalii fine.
Tot în această comandă Zaful mi-am mai introdus și o perechede balerini grozavi, comozi, însă deși m-am riscat cu mărimea mai mare, aceștia au ajuns la mama-soacră.


Nu mi-a lipsit din comanda și un sutien super securizat care e ideal pentru ținutele decoltate de vară, precum și o pereche de blugi cu perle, care iarăși s-au dovedit a fi prea mari.

Women intimates: here


Women jeans: here


Shorts for mens: here


Mai potriviți însă s-au dovedit a fi o pereche de pantaloni muștar pe care i-am ales pentru el. Din păcate nici aceștia nu mai sunt pe stoc, dar puteți găsi alte modele interesante pe site.


Mi-am luat o mulțime de lucruri frumoase ce-mi vor sosi astăzi. Probabil vi le voi prezenta pe Instagram, dacă-mi fac curaj, dacă nu, cel mai sigur veți auzi de ele în postările viitoare.

Voi ați purta un astfel de compleu? O zi minunată să aveți!

You May Also Like

3 comments