Scoala de machiaj Paulina Buldumea

by - miercuri, februarie 14, 2018

Pentru multi, profesia de make up profesionist este un vis. Ei bine, cine nu vrea sa lucreze la culisele show-ui de moda, la o sedinta foto pentru o revista sau sa transporte machiaj pentru  vedete de televiziune si de cinema? Cu toate acestea, pentru a obtine acest succes, trebuie sa incepi de undeva. Si acel undeva, este Scoala de machiaj Paulina Buldumea.
Intrebarea pe care noii elevi o pun adesea, este daca trebuie sa aiba ceva cunostinte, pentru a putea urma un curs make up cu un profesor make-up artist. Raspunsul este nu.  Desigur, daca esti bun la desen, acesta este un plus. Dar, trebuie sa intelegi ca desenul pe hartie difera de desenul pe fata, iar acestea sunt lucruri complet diferite. Fata este o "suprafata de lucru" unica, este neuniforma, asimetrica, reflecta natura clientului, emotiile sale ... Si toate acestea trebuie luate in considerare atunci cand faci machiaj.  
Pentru scena sau machiaj creativ, acest lucru poate fi bun, dar in majoritatea cazurilor artistul de make-up lucreaza cu clienti obisnuiti si este putin probabil sa aprecieze aceasta "abordare creativa". In general, mi se pare ca poti deveni un artist de make-up de succes fara aptitudini artistice. Principalul lucru este sa ai un gust bun si sa poti gasi o abordare personala pentru fiecare persoana. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de studiu.
In cazul in care doresti sa mergi sa studiezi,  iti recomandam Scoala de machiaj Paulina Buldumea. Este adevarat ca astazi exista atat de multe scoli si cursuri, incat este usor sa le confunzi. Sfatul nostru este sa te gandesti ce anume doresti sa faci.  Un artist de make-up care lucreaza la televiziune si un artist de machiaj care serveste clienti obisnuiti la salonul de cosmetica,  sunt doua profesii diferite. La televiziune si in teatru, caracteristicile unei persoane nu sunt importante, ci specificul rolului, scriptului, iluminatului, in cele din urma. 


In salon, este important sa auziti clientul, sa te conectezi la undele lui, sa-i dai exact ceea ce doreste. Prin urmare, scoala de machiaj Paulina Buldumea, care poate fi gasita pe site-ul www.paulinabuldumea.com , iti ofera cursuri de baza in make-up pentru incepatori, cursuri de baza Express pentru incepatori, cursuri individuale de baza pentru incepatori, curs de automachiaj, curs de make-up pentru avansati , curs de aplicare a extensiilor de gene. Aici este foarte important sa afli mai multe despre profesor - ce face el, care este experienta lui? Pentru acest lucru, iti sunt puse la dispozitie proiectele personale ale Paulinei Buldumea si ale absolventilor sai.  Uita-te la munca lor  si vezi daca asta vrei sa inveti.

Desigur, este util sa stii cum si unde vor avea loc cursurile. Pe de alta parte, profesorul este cel mai important lucru, iar la aceasta scoala predau artisti make up profesionisti. Poate ca vei fi surprins sa afli ca la aceste cursuri make up, merg adesea fete foarte tinere si doamne de varsta lui "Balzac".  Ei bine, in timp ce tinerele eleve percep chiar si informatii cele mai dificile, elevele mai in varsta, se axeaza mai mult pe practica. Deci, varsta elevului, nu este un indicator. Principalul lucru este dorinta.


You May Also Like

0 comments