Rosegal Wishlist: What your mother whants for Womens Day. Guaranteed succes!

by - vineri, martie 02, 2018

Pe lângă faptul că mamele și părinții normali, în general, își doresc ca ai lor copii să fie sănătoși, să aibă succes și să fie mândri atunci când vor ajunge mari, adeseori noi simțim nevoia să ne recompensăm material. Unii dintre noi se exprimă și greu emoțional sau fac greșeli fără să-și dea seama. Se zice că Ziua Mamei este acea zi în care uităm de neplăceri și facem mamelor, femeilor din viața noastră, cele mai drăguțe atenții la început de primăvară. Eu cred că cele mai faine selecții se fac online, iar astăzi am să vă arăt câteva super astfel de sugestii împreună cu Rosegal.

Phone case: https://goo.gl/cepWoi



Sugestia mea de astăzi nu sunt hainele și accesoriile așa cum v-am obișnuit. În special mamele sunt mai greu de satisfăcut în materie de astfel de articole. Deși poate fi și asta o idee, pe lângă clasicele mărțișoare, flori, sticle cu alcool și bomboane de ciocolată. Dacă la asta te-ai gândit, atunci pe Rosegal sunt zeci de promoții pentru Rosegal women's day gifts.



Dar știi cu ce n-ai putea da greș? Cu niste articole pentru casă și decorul acesteia. Mamele au în general un simț dezvoltat când vine vorba de casă. În plus sunt niste lucruri utile, pe care le poate folosi întreaga familie și să aduci o pată grozavă de culoare în culcușul vostru.




De data asta m-am orientat către astfel de produse și mi-am luat lucruri precum: covor, husa telefon, tensiometru, stickere decorative, ba chiar un tapet pentru perete. Mă gândeam chiar să fac un mic tur video al casei, odată ce-mi ajung, să vedeți și voi dincolo de efecte ce lucruri frumoase pentru casa au cei de la Rosegal, precum și cum sunt aceste articole ideale si utile oferite drept cadou.

Blood presure monitor: https://goo.gl/2QqkWF


Voi ce veți oferi în dar doamnelor pe 8 martie?

You May Also Like

0 comments