Wishlist: Mărțișorul Zaful pentru o ținută originală

by - marți, martie 06, 2018

Am revenit iarăși cu o cunoscută postare de tipul unei liste cu dorințe. Ca de obicei, alegerea e foarte dificilă. Pe o parte mă gândesc să trimit o comandă deja efectuată și neplătită, pe cealaltă parte am văzut câteva articole în număr limitat în stoc.

Dar trecând de asta, cred cu adevărat că Zaful are destul de multe lucruri frumoase și interesante, unele foarte romantice și iubibile, datorită detaliilor, bineînțeles. Teoretic prețurile sunt foarte similare cu cele din țară, însă calitatea unor produse e mai ridicată iar modelele sunt mai variate și mai unice decât shoppingul clasic.

Sunglasses: https://goo.gl/W7a1Dp


Să lăsăm pălăvrăgeala și să trecem la subiect.
De ce aleg și ce aleg?

Am pus recent ochii pe un palton tare simpatic, roz pal, cu mâneci în valuri 3/4 și câteva perle. Perlele, cât și ruffle sleeves mi se par un accesoriu elegant, care oferă atitudinea unei ținute și care se încadrează în categoria "women's day special". Luna aceasta a detaliilor feminine acoperă perfect o listă îndelungată de dorințe prin reducerile "womens day deals".



Știți ce nu am căutat niciodată pe Zaful? Niște broșe! Și am descoperit suficiente modele drăguțe care să-mi stârnească apetitul și mai tare. De fapt, am avut ocazia să mă las dusă de val și mi-a plăcut ce am primit, așa că îmi doresc să transform treaba asta într-un obicei. Nu-i așa că sunt drăguțe?



Detaliul care mi-a plăcut enorm și care mi-a rămas în minte e geanta aceea verde. Oh...verdele ala! De data asta mă gândesc serioas ca s-o adaug in colecție, căci e o nuanță tare rară.



Tu ce ai mai găsit de Zaful women's day?

You May Also Like

0 comments