OOTD: O piesă, zeci de ținute de vară

by - sâmbătă, mai 26, 2018

Bună, dragele mele!
În sfârșit a venit căldura, fix când a mai rămas atât de puțin timp până mă întorc acasă.
Cele minim 28 grade ma inspiră și mă încarcă cu energie. E vrmea perfectă pentru ținute noi, de vară.
Astazi vorbim despre costumele de baie. De puțin timp mă gândesc că versatilitatea o putem găsi în orice articol vestimentar. De ce nu și în costumele de baie?

Ruffles swimwear: http://bit.ly/2rmnrba


Sunt zeci de modele la care putem apela pentru a le integra într-o ținută sau mai multe, fără a fi nevoite să așteptăm ziua de piscină.

Costumele de baie de pe Zaful sunt foarte simpatice, unele chiar excentrice, așa cum îmi place și mie. Și chiar dacă ajung foarte des la mare sau la piscină, m-am gândit ca aceste costume de baie alese de mine pot fi integrate cu ușurință în tinute de zi sau de seară, care să mă scoata din anonimat.


Am ales două astfel de articole, costume de baie dintr-o singură piesă, tip body.
Prima alegere a fost costumul negru pe care îl urmăresc de ceva vreme. Mi-au plăcut tare mult volanele care sunt făcute dintr-o plasă de material groasă și rigidă.
Oferă atitudine, conturează forma corpului și în combinațiile potrivite face senzație. Eu l-am asortat cu o fustă din piele cu talie inaltî, însă ideile sunt diverse. Poate fi pus alături de o fustă maxi, ceva mai specială, din care să rezulte o ținută de seară. De ce să ne încărcăm garderoba cu elemente pe care dacă ajungem să le purtăm o dată când putem fi creative?


Costumul acesta de baie nu are cupe, însă datorită volumului volanelor nu necesită cupe sau sutien. Nici nu cred că ar fi confortabil pentru clipele când îl folosim la baie. Volanele de pe un umăr sunt ușor inconfortabile, însă nu ceva absolut.

Dar pe ansamblu mie îmi place foarte mult această piesă și mai am încă un costum vedetă, ca acesta, despre care vă voi vorbi curând.


Cum vi se pare ideea de a integra un costum de baie într-o ținută? Dar acest costum de baie?


You May Also Like

0 comments