OOTD: Satisfacția aterizării într-o pereche de Pleated Palazzo

by - marți, mai 01, 2018

Astăzi vă duc în cea mai superbă zonă pe care am descoperit-o aici, în Parma. O zonă foarte liniștită, plină de copaci roșii, verdeață, floricele mărunte ce atârnă pe la case și tot felul de nebunii naturale.
Bineînțeles, nici nu se putea să nu ochesc o locație fără să mă cocoțez și eu pe niște tocuri, în te miri ce "pijamale" oi mai avea să vă arăt și de data asta. Cert, v-ați dat seama deja că am pregătit un outfit nou de care sunt mega încântată. Ps: Don't worry, pijamaua e pe vine!

Pleated palazzo: http://bit.ly/2qAFl9V
Ruffle top: http://bit.ly/2vfYanL
Pumps: bit.ly/2jmDGRt 


Splendida ținută de astăzi are un aer aparte și este realizată în totalitate din elemente ceva mai excentrice și deosebite găsite pe Zaful.
La fel ca și bluza, extrem de feminină din fire, cu două rânduri de volane mișto croite cât să dea impresia unor umeri extrem de împunători, mai am și o pereche de pantaloni plisați, care au fost dragoste la prima vedere.


Tipul acesta de pantalon se numește Pleated Palazzo și se pare că ar fi extrem de popular mai ales în rândul vedetelor (gen Kendall Jenner). Ce-i drept, nu's pentru stilul tuturor, dar mie îmi plac enorm. "Se plimbă" delicat pe lângă linia corpului și au o alură tare elegantă în combinație cu o pereche de pantofi (musai roșii). Nuanța e un gri-argintiu metalizat și definiția lor ar fi confortul de lungă durată, motivul pentru care i-am și ales, pe lângă faptul că sunt unici, diferiți, trăsniți.


Am văzut stilul acesta și la casa de modă Givency, unde prețul lor sarea de 2000$. Dar la Zaful, prețul lor a fost de zeci de ori mai mic, îi recomand cu mare căldură acelora dintre voi care caută să adopte un stil nebunesc, ușor elegant sau casual, dar comod. Sunt super versatili!


De bluză nu mai zic! Și ea este una din piesele favorite Zaful pe care mi le-am ales la ultima comandă și sunt absolut topită după volanașele perfect lucrate, de la umeri, gât cât și la baza acesteia. Este dintr-un material ușor, vaporos, lucrată și ea din pliseuri. Un adevărat deliciu pentru gusturile mele, iarăși o piesă confortabilă și de mare efect, pe care am ales s-o bag puțin în pantaloni ca să accentuez talia.


Ps: Dacă m-ar fi întrebat cineva acum câteva luni, ani, despre croiala aceasta largă, aș fi spus că e oribilă, din cauza traumelor din copilărie când eram obligată să port mereu foarte foarte foarte larg. M-am bucurat enorm când am început să mă distrez singură alegându-mi garderoba și mai ales, când am adăugat articole fix pe croiala corpului. Dar da, ăștia sunt o mare excepție și o alegere fericită.


Accesoriile zilei au fost date de o nouă geantă de inspirație vintage, care aș putea spune că e Rosegal best spring gift 2018 și care, a fost dragoste la prima vedere. Elena, stiu c-o vrei!
Este o geantă grea, bogată în detalii antice (inspirate din epoca italiană, aș zice), enorm de specială și diferită față de tot ce am avut în colecția mea până acum.


Ca să fie totuși un asorteu plăcut, am zis să fiu impunătoare printr-o pereche de pantofi stiletto îndrăzneți, noi și ei, din catifea și îmbrăcați în plasă, de la tovarășii americani. Dar ca să dau cu bâta în baltă, mi s-au părut extrem de incomozi și n-am rezistat decât timpul necesar, cât am făcut aceste poze, după care am trecut la balerinii aia geniali de la H&M. Motovele sunt nenumărate: nu obișnuiesc să merg des pe tocuri, iar forma dreptunghiulară a piciorului nu-mi permite să mă bucur de asemenea frumuseți. Dar, din punct de vedere estetic, sunt de-a dreptul fabuloși, iar dacă vă gândiți să-i adăugați în coș, vă sugerez măcar o mărime mai mare ca cea obișnuită (poate e mai comod, zic).


Acestea fiind zise, mă bucur enorm că am supraviețuit printre picăturile de ploaie (căci de trei zile încoace, fix atunci când ies la poze, se adună toți norii și încep să curgă până intru în casă), printre care m-am și strecurat de dragul ședinței foto. Mai mult sau mai puțin cățel murat, mă bucur că am dus planul la bun sfârșit.

Vouă cum vi se pare acest stil? Ce v-ar încânta cel mai mult? Ce articole ați alege?
Pupici!

You May Also Like

0 comments