OOTD: Trening modern vs. trening clasic

by - joi, mai 31, 2018

N-am mai purtat un trening și o salopetă de blug de ani.
Luna aceasta am făcut un compromis și mi-am luat din fiecare: atât un trening modern cât și unul clasic, dar și o salopetă.
Dar până vine salopeta, zic sa vă mai povestesc și despre cele două treninguri.

Trening modern: bit.ly/2s1b1ps


Trebuie să recunosc că culoarea m-a câștigat pe deplin.
În topul preferințelor mele este treningul de la Zaful, cel modern, din catifea și de inspirație retro, care vine la pachet cu un top scurt fără bretele și o pereche de pantaloni lungi clopot în proporție de 1/3.
Și cel clasic de pe Rosegal îmi place foarte mult însă m-am dezamăgit din cauza detaliilor nefinisate. Pare mai mult a fi un trening neterminat: firele ies din țesătură, buzunarul are la interior bucăți de material ce atârnă, pe la margini și cusături materialul se destramă. Este prima mea experiență de acest gen și vreau cu tărie să cred că s-a întâmplat să fiu eu mai ghinionistă și să nimeresc un articol neterminat, nefinisat.




În timp ce treningul clasic este dintr-un satin subțire, celălalt modern este un pic mai gros dar ambele sunt confortabile.
Oferă o notă aparte și atrage atenția imediat.


La ambele mi-am luat mărimea M căci S nu mai era în stoc, dar nu regret. Cel clasic se așază lejer, pantalonii tip boyfriend și la mn margini are o bată elastică, în timp ce treningul modern are elastic și niște bureți superficiali, subțiri, doar la top. Partea bună e că nu se văd sânii și nici nu cade, astfel încât nu trebuie să-mi fac griji de lenjerie intimă extra.


Cert e că-mi plac ambele, în ciuda defectelor pe care le are cel clasic și pe care le-am rezolvat cu răbdare și o brichetă.
Cele două piese atât de diferite dar atat de interesante și frumoase, se potrivesc atât persoanelor casual cât și celor mai îndrăznețe. Voi pe care l-ați alege?






You May Also Like

2 comments

  1. Eu merg pe cel clasic. Nu as indrazni sa.l port pe cel modern care tie iti vine superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cel clasic vreau. E frumos si cel modern dar e prea mult pentru, imi place doar sa vad altele. Iti sta bine! ❤

    RăspundețiȘtergere