Wishlist Zaful: Cum poti transforma un costum de baie in tinuta perfecta

by - sâmbătă, mai 05, 2018

Poate unele dintre vor v-ati gandit la abordarea din titlu, altele poate aveti nevoie de un imbold, de putina inspiratie, pe care sper sa va ajute parcurgerea acestui material.
Cu noua moda si detaliile deosebite care si-au facut resimtita prezenta inclusiv pe costumele de baie, acestea pot fi purtate acum atat ca atare, insa si intr-o combinatie creativa, pentru o tinuta de zi sau de seara. Bineinteles, recomandarea mea pentru tipul aesta de tinute sunt costumele de baie dintr-o singura piesa, sau chiar cele din doua piese din care ati putea folosi doar top-ul.

Am rascolit iarasi timp de cateva ore site-ul Zaful si mi-am zis ca nici mie nu mii-ar strica sa incerc cateva costume de baie, pe care, bineinteles, sa le asortez in acest mod. Motivul pentru care va propun acest gen de tiinute este acela din punct de vedere al versatilitatii. Unele dintre voi nu locuiti langa mare altele nu va permiteti sau nu aveti posibilitatea de a merge frecvent in vacante, motiv pentru care, atunci cand se intampla, nu doar ca aveti jumatate de tinuta, insa si un costum de baie frumos si sofisticat.

Ruffle Swimsuit: http://bit.ly/2rlANE4


Pentru tinutele de zi cu zi puteti incerca un body cat de simplu, fara prea multe detalii care sa va scoata in evidenta. Totusi, daca doriti ceva impresionant, pentru birou (poate)
, puteti combina un costum de baie clasic cu o pereche de pantaloni ooffice si un sacou. Iar pentru eleganta si romantism absolut, putteti apela la costumele de baie cu volane, articole inflorate, la funde sau decolteu putin mai generos, in culori neutre sau deschise.

One shoulder swimsuit: http://bit.ly/2rmnrba


Detailed (back view) swimsuit: http://bit.ly/2rgRXU3



Cea de-a doua categorie merge de minune si pentru o petrecere , o iesire in club, o aniversare, un eveniment de seara, cu o fusta din tull, o fusta ampla, o fusta din piele, (si musai pantofi, sandale sau platforme)etc. Bineinteles, se poarta negru, rosu aprins, culori intense de seara si detaliile cat mai ample, precum cel negru pe un umar, de mai sus.
Puteti combina aceste costume de baie si intr-o tinuta sport sau casual, adaugand o pereche de pantaloni de trening, pantaloni scurti, blugi, geci din imitatie, cardigan, adidasi si un rucsac.

Simple swimsuit for casual outfits: http://bit.ly/2IlnQV0

Partea buna este ca alegand sa realizati un outfit dintr-un costum de baie economisiti destul de mult. Pe cand top-urile sau rochiile mai elegante pot fi destul de scumpe, creativitatea, materialele "ajutatoare" si accesoriile pot creea o tinuta eleganta din cateva piese, majoritatea pe care deja le aveti. Un alt element pozitiv este ca majoritatea acestor selectii au deja cupe care de obicei sunt confortabile si va permit sa va bucurati de detaliile care va pun in valoare (umeri goi, spatte gol, etc) fara a fi nevoie sa apelati la sutien care s-ar vedea inestetic. Eu mi-am ales doua din aceste costume de baie si abia astept sa vi le arat cum le integrez in tinute.

Ruffle backless swimsuit: http://bit.ly/2IbMKGR


Daca v-au placut selectiile/sfaturile mele si v-ati decis sa faceti o achizitie, cum tuturor ne plac reducerile (si de ce nu?), impreuna cu cei de la Zaful va ofer un cod de 10% reducere pentru comanda voastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul RGYTB inainte de Checkout.

You May Also Like

0 comments