Wishlist Zaful: Lucrușoare pentru doi

by - miercuri, mai 02, 2018

De fiecare dată includ tipul acesta de articole în categoria fashion pentru că nu există dată în care să nu-mi atragă atenția minim un articol vestimentar de pe Zaful.


De data asta am făcut alegerile gândindu-mă și la apropourile prietenului meu (știți că așa se procedează acum, nu?) și i-am găsit și lui ceva.
Din păcate, asfixiat de multitudinea de lucruri pe care eu am luat-o la mine, el nu și-a luat foarte multe lucruri, așa că în ceea ce-i privește garderoba, mi-am adus și eu contribuția ocazional cu câteva lucrușoare. Recent i-am luat se la Deichman două perechi de papuci care au avut un preț foarte accesibil, cred că mai accesibil decât sunt la noi și poate chiar mai calitativi.

Men's leather jacket: http://bit.ly/2KvxKlp


Cu valul de frig care s-a așternut peste oraș tot se gândea la o geacă de piele. Cele de acasă sunt cam "trecute", iar cea care o are la el e din material, însă nici ea nu va mai supraviețui mult (a fost o alegere ieftină și de proastă calitate), așa că am ales să-i caut o geacă nouă.
Lui nu-i plac gecile de fâș, însă are o mică slăbiciune pentru cele din piele. Am observat că gecile pentru bărbați sunt cam scumpișoare, însă am găsit una simplă care cred că i-ar fi ok.

Makeup sponge set: http://bit.ly/2jojS04

Bineînțeles, nu se putea să nu răscolesc și după niște comori pentru mine, așa că mi-am trecut prin cap să mă uit după niște unelte de machiaj si haine noi. Am găsit un set de bureței convenabil și un set de pensule interesant.  La fel de interesant mi s-a parut si compleul de mai jos, care pare a fi realizat dintr-un material de calitate si care mi se pare perfect pentru un stil simplu, bombonicios si confortabil.

Makeup brushes: http://bit.ly/2JLkaZP


Two pieces outfit: http://bit.ly/2rbm539


Mama mi-a tot sugerat de câteva ori că și-ar dori o rochie lungă, vaporoasă, maxi, așa cum am și eu câteva. Am încercat de această dată să caut și o rochie pentru ea, care să-i placă și care să corespundă cerințelor sale.

Maxi dress: http://bit.ly/2FBPw2t


Well, cum vi se par alegerile de azi? 

You May Also Like

0 comments