Zaful wishlist: Time for summer hits

Mi-am primit și pachetele mult așteptate. Am primit unele din cele mai drăguțe articole, însă lista articolelor de top pentru vară nu s-a încheiat, iar Zaful are niste articole numai bune pentru asta.
Au adus multe noutăți, iar eu, bineînțeles, mi-am făcut timp să răsfoiesc din nou portofoliul cu minunății.

Primul lucru la care m-am oprit a fost o pojamaluță din satin, numai bună de vară. Am găsit un model asemănător pe alocuri, prin online, însă la un preț mult mai exorbitant decât cel de pe Zaful.

Two pieces intimates: bit.ly/2LkkSyN


Garderoba de vară cred că trebuie să cuprindă neapărat culori vesele, jucăușe. De la rochii am ajuns la salopete. Și am gasitgo salopetă care mi se pare perfectă din toate punctele de vedrre: că lungime, culoare, detalii.
Salopeta galbenă pare ideală atât pentru mine cât și pentru mama-soacră, așa ca mi-am zis s-o încerc și să văd dacă e cu adevărat una din tendințele esențiale dd vară.

Romper: bit.ly/2LoElyz


Nu putea lipsi un articol simpatic, jucăuș, ușor trăsnit. Asa că am găsit o nouă geantă potrivită cu salopeta de mai sus. Recent franjuriiau devenit o parte din detaliile mele preferate, mai ales in cazul tipurilor acestora de articole. Așa că da, bineînțeles colecția mea s-a mai mărit cu încă o geantă.


Ma aștept ca in curând să fac o selecție de haine si articole in garderobă. Însă, nu uitați să aruncați un ochi și la costume de baie, pe care, bineînțeles, le puteți asorta de așa natură încât să le puneți purta și la exterior.

Ce părere aveți de mica listă de dorințe de azi?

Comentarii

Postări populare