Alegerea mea, o replică de calitatea A - K104 Infinite Love

by - duminică, iulie 22, 2018

De obicei, doar persoanelor ce suferă de probleme ale sistemului respirator nu rezonează cu parfumurile. Unii preferă parfumurile mai ușoare și mai fresh, eu fac parte din categoria persoanelor care optează întotdeauna pentru parfumuri puternice căci, acelea mi se par cele mai persistente. Și în ceea ce privește persistența, cu greu găsesc un parfum care să-mi reziste minim 10 ore și pe care să nu fiu nevoită să-l reaplic, să cheltuiesc o avere. Acesta este principalul motiv pentru care, pentru o lungă perioadă de timp, am renunțat la achiziția de parfumuri, având un pH dificil, pe care nu multe parfumuri rezistă mai mult de 5 minute, 30 minute, o oră-două.
Așadar, fiecare parfum este pentru mine o nouă provocare.


Cea mai mare provocare din ultima vreme a fost parfumul ales de la Infinite Love. Cei de la Infinite Love comercializează replici de calitatea A ale parfumurilor moderne, recunoscute în toată lumea, la prețuri mult mai accesibile față de parfumurile originale pe care nu ni le putem permite cu toții. Cu siguranță prefer acest concept, deoarece parfumurile sunt astfel mult mai accesibile, devine mai ușor să-ți construiești o colecție proprie cu multe arome diverse sau să oferi cadouri accesibile de calitate.

Sunt parfumurile Infinite Love replici de calitatea A?

Cu ocazia evenimentului de la Suceava a fost pentru prima dată când am încercat parfumurile lor și totodată o replică ce susține că e una din cele mai bune de pe piață.
Pentru mine, așa cum menționam anterior, calitatea unui parfum este dată prin persistența și prin tăria acestuia.
Eu am ales parfumul Bogota K104 care conform mențiunilor de pe site, este un parfum oriental de seară, pentru iarnă. Genul acesta de parfumuri au de obicei o intensitate și o persistență ridicată care, mi s-a părut perfectă pentru mine.


Parfumul predominant mi s-a părut a fi cel de tămâie, motiv pentru care, din punctul meu de vedere este un parfum care nu cunoaște mijlocul preferințelor: fie îți place, fie nu. De cealaltă parte, familia mea a simțit o aromă ușor florală, completată de note de smirnă. Banuiesc că, în funcție de persoană, mirosul predominant se poate resimți divers.

Este un parfum interesant, mistic și misterios, extrem de puternic, cu note predominant lemnoase. Nu cunosc clasicul Opium de la Yves Saint Laurent cu care pot duce notele sale, însă sunt de acord că e un parfum care devine mai plăcut și mai purtabil în sezonul rece.
Note de vârf
bergamot, lacrimioare, mandarin
Note de mijloc
garoafa, iasomie, smirna
Note de bază
ambra, paciuli, vanilie
Este cel mai puternic parfum și cel mai persistent din colecția mea! Am remarcat persistența acestuia chiar și a doua zi, la mai bine de 30 ore de la aplicare, motiv pentru care eu rezonez cu mult peste 100% cu ideea de replică superioară. Nu-mi amintesc să fi întâlnit o asemenea persistență nici în cazul unui parfum cu un preț de până la 5-6 ori mai mare. Și sunt suficiente doar două-trei puf-uri pentru această experiență atât de intensă.


În urma acestei experiențe pot afirma că brandul Infine Love are un potențial uriaș în această industrie a parfumurilor. Nu-mi e cu mirare faptul că Infinite Love e unul din cele mai iubite branduri la nivel internațional.
Această provocare mi-a stârnit și mai tare interesul să încerc și alte parfumuri, așa că, dacă aveți recomandări, aș fi tare curioasă să-mi recomandați noi selecții pe care să le adaug în colecție.



Am primit cadou și un mini recipient de parfum, pentru a purta aroma mea preferată în orice geantă. Acesta vă este oferit cadou la achiziția de două parfumuri.


You May Also Like

0 comments