Andalou Naturals - Gama de îngrijire inspirată din natura Secom

Bună fetelor! Astazi am un nou articol de beauty (după cum se vede) iar favoritele zilei sunt din partea Secom România, respectiv din gama lor - Andalou Naturals.


Aceast brand și această gamă de produse este axată pe ingrediente naturale extrase din fructe, semințe și plante.
Eu deja cunoașteam brandul Secom de ceva vreme și am fost impresionată la primul meu contact de balsamul lor de buze care, din punctul meu de vedere, a fost și rămâne cel mai bun balsam de buze ever sau cum aș mai spune eu - investiție pe termen lung. Este foarte spornic și nu necesită 10 aplicări la interval de 15-20 minute (știți la ce mă refer, nu?). Nu am găsit un balsam mai bun decât el.


La blogmeet-ul de la Suceava am primit două noi produse pe care le testez încă de atunci: gelul de duș Mandarin Vanilla și balsamul BB pentru ten, cu celule stem din argan.
Dacă ar fi să aleg un preferat din acestea două, pe primul lor ar fi cu siguranță gelul de duș. Are un parfum senzațional de prăjituri, de crema unor plăcinte abia scoase din cuptor, având o înclinație foarte puternică spre partea aceasta gastronomică, datorită antioxidanților din fructe, a apei de cocos și a extractului de vanilie.


Este un gel de duș foarte hidratant ce conține inclusiv aloe vera și ulei de argan. L-am testat în zilele în care aveam pielea uscată, cu senzație de "strângere" și chiar a funcționat perfect pe capitolul hidratare. Lasă pielea luminoasă și extrem de catifelată. Singurul inconvenient pe care i l-am putut găsi este faptul că parfumul de prăjituri, din păcate, nu persistă pe pielea mea.

Bineînțeles, n-aș putea spune că balsamul BB pentru ten mi s-a părut mai prejos.
Mie îmi place să-l folosesc drept bază de machiaj și are un miros fresh de portocale, s-ar nu unul din acela superficial, chinuitor.
Trebuie aplicată o cantitate extrem de mică și se întinde ceva mai greu deoarece crema este destul de densă. Totodată trebuie masat bine până la absorbția acesteia ca să nu lase o peliculă albă.


Îmi place că hidratează tenul atât cât trebuie, pielea se simte foarte proaspatăp revigorată și e bineînțeles foarte catifelată. Machiajul se aplică foarte ușor pe aceasta, am observat că nu se mai adună pe alocuri fondul de ten, nu mai lucește fața (am tenul normal, însă de la mers repede sau căldură am momente în care simt că elimin apă prin pori), diminuează porii vizibil, pe ten are o textură foarte ușoară.


Îmi plac enorm cele două produse primite dar m-am îndragostit și de monstrele primite, mai ales de cele albastre, care se absorb practic imediat în piele, au cea mai ușoară textură pe care am întâlnit-o la o cremă (chiar și cea de noapte), ajută la diminuarea inflamațiilor la nivelul tenului și lasă tenul catifelat, proaspăt.


Voi ați încercat produsele Secom&Andalou?

Comentarii

Postări populare