Cauți un angajat specializat în curățenie? Te ajută Sano!

by - marți, iulie 17, 2018

Distribuitorul Sano România din Suceava a fost cel mai darnic sponsor de la eveniment și ne-a oferit în dar două sacoșe imense pline cu produse pentru casă și cu cateva produse de îngrijire.
Bineînțeles au fost printre primele produse încercate căci, printre responsabilitățile unui blogger se numără și prioritățile casnice precum curățenia.


  • Detergent de vase Sano Spark
L-am tot văzut la televizor și mama era foarte curioasă să-l încerce.
Are un miros plăcut, de lavandă și face suficientă spumă. Cu o pompiță am reușit să spăl 3 farfurii, aproximativ 12 căni și pahare (la un loc) și o mână de tacâmuri. Foarte ok zic eu, comparativ cu alți detergenți de vase mai scumpi care vin într-o cantitate mai mică și care necesită aceeași cantitate de detergent pentru același număr de vase sau față de detergenții super ieftini la care trebuie să utilizez produs extra după două farfurii. Îmi place că nici nu-mi usucă mâinile ca alți detergenți.

  • Degresant Sano Forte

Degresantul acesta îl știu de foarte mult timp și mi se pare unul din cele mai eficiente produse Sano.
Face multă spumă și lăsat să acționeze timp de câteva minute face minuni cu grăsimile și depunerile de pe diferite suprafețe.
Eu l-am utilizat pe aragaz iar mama a exclamat foarte fericită că l-am făcut ca nou, de un alb imaculat, fără să fie nevoie de bureți abrazivi și alte ustensile.

  • Anti Kalk piatră și rugină

Acest produs l-am folosit pentru a curăța chiuveta veche din inox și robinetul de depunerile de calcar și grăsimi. Are un miros ceva mai puternic însă chiuveta a ieșit imaculată și stralucitoare, exact așa cum mi-am dorit.


  • Odorizant toaleta Sano Bon

Acest "deodorant" e la toaletă încă din a 2-3a zi după eveniment. De obicei, genul acesta de deodorante se termină foarte repede. Sano încă rezistă! Are un parfum plăcut și "împrospătează atmosfera". Nu am putut să nu remarc intensitatea culorii gelului atunci când este eliminat în vasul de toaletă. Totodată am impresia că, chiar s-au redus din mirosurile neplăcute.

  • Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel

Am spălat și podeaua, ca să fie treaba completă. Acest produs este un detergent destinat pentru toate tipurile de pardoseli. Are un parfum foarte plăcut și nu unul foarte artificial, strident, care irită căile nazale. Podeaua a rămas curată, strălucitoare, emanând un parfum proaspăt, de casă nouă...pardon, bucătărie nouă.


  • Sano Prosop textile

Ei bine, abia ce am aflat ce e de fapt chestia aia roșie, de pe fundal, acea bucată de material după cum o vedeți voi. De fapt mie îmi seamăna cu un ped pentru masă, excelent pentru a pune farfuriile, paharele, tacâmurile, ca să evităm să le punem direct pe masă. A fost primul lucru care mi-a atras atenția căci e realizat dintr-un material foarte gros, de aproape un deget, moale la atingere.
De fapt, se pare că acesta e un suport special pentru vasele "proaspăt" spălate, pe care acestea pot fi puse la scurs înainte de a le pune în dulap. Bucătăria mea e micuță foc, motiv pentru care în suport, sincer, nu-mi încap toate vasele la scurs. Se adună multe căni și pahare pe care, de obicei, le puneam pe un simplu prosop, lângă suportul special. Acum că am aflat, prosopelul acesta pare muuult mai util și chiar sunt curioasă ce și cum.

Am primit și un burete de vase dar și un balsam de rufe Sano Maxima, pe care încă nu le-am încercat, dar urmează. Oricum, ca să știți, în caz că vă tentează, mirosul balsamului este fresh, foarte plăcut.


Colecția mea de îngrijire și machiaj a fost completată de alte câteva produse Careline, gamă ce aparține tot de brandul Sano.
Am primit săpunul lichid Careline cu trandafiri care are un miros tare plăcut, un ambalaj de care eu personal m-am îndrăgostit și care curăță delicat și hidratează pielea.
La alegerea mea a fost rujul Careline Color Code în nuanța P32, un mov îndrăzneț, frumos, cremos, care se așează/simte destul de bine pe buze. Nu este ultra rezistent însă ambalajul și culoarea sunt demențiale pentru colecția mea.

În concluzie aș dori în primul rând să le mulțumesc celor de la Sano pentru generozitate și totodată să vă invit și pe voi, dacă nu le-ați încercat deja, să descoperiți produsele lor, care se găsesc în cartierul Obcini, Suceava, Str. Bistriței, nr.10, program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 - 13.00, dar și în restul supermarket-urilor, hipermarketurilor, în magazinele cu produse de curățenie sau în lanțurile de magazine Sano.

You May Also Like

0 comments