Cola Shampoo - Cea mai iubită aromă a Americii, acum și în România

by - marți, iulie 24, 2018

Cel puțin 80% dintre americani iubesc Cola. Este o băutură pe care o servesc cu drag în orice moment al zilei, chiar dacă doctorii nu sunt foarte optimiști în ceea ce privește acțiunea ei asupra organismului.
De-a lungul timpului producătorii de cosmetice și de produse de îngrijire sau concentrat să introducă această aromă și în rutina zilnică, în șampoane, balsamuri de buze etc.
Astăzi aroma de Cola se poate resimți și în Anian Cola Shampoo de la Triodeluxe, unul din cele mai căutate produse de îngrijire atât din America, cât și din România.
Am fost foarte curioasă ca să-l încerc și eu, așa că Triodeluxe mi l-a oferi în dar la eveniment.


Astăzi vorbim pe larg de impresiile mele vizavi de testarea acestui șampon cu această aromă revoluționară.
Mirosul specific de Cola datorat prezenței vaniliei și a scorțișoarei, prezente și în Cola, se resimte foarte intens, uneori persistând chiar și a doua zi. Rar mi se întâmplă ca părul să păstreze parfumul unui șampon. Față de alte șampoane pe care le utilizez frecvent, cu siguranță acesta e cel mai interesant, însă mi se pare că necesită utilizată o cantitate mai mare de produs pentru a resimți efectul de curățire intensă a părului și a scalpului. De vină e posibil să fie și consistența acestuia, ușor mai densă față de alte șampoane. Acest lucru personal nu mă deranjează deoarece șamponul are o cantitate destul de mare ce anticipez că mă va ține minim o lună- o lună jumătate, utilizat 1-2 ori pe săptămână.

Nu știu dacă e doar senzația mea, însă după clătire am impresia că firul e mai dur, aparent uscat. Totuși, la atingere, pare moale în ansamblu. Oricum sunttt obișnuită să aplic un balsam intens hidratant, așa că după stilizare și în zilele ce urmează, părul este foarte mătăsos, strălucitor și capătă un volum tare fain ce se menține pe parcursul câtorva zile bune.

Am observat că, utilizând acest șampon, părul se îngrașă mai greu. De asemenea, curăță în produnzime, fiind unul dintre acele șampoane pe care îl recomand pentru a îndepărta culorile nedorite ale nuanțatoarelor și ale șampoanelor colorante. Mi s-a întâmplat în această perioadă să folosesc și șampoane nuanțatoare și să nu fiu mulțumită de rezultatul neuniform. După utilizarea Cola Shampoo, nuanțele nedorite care nu se asortau între ele au dispărut complet, lăsându-mi o nuanță vibrantă și pe placul meu.

Printre efectele principale pe care acest șampon pretinde că le are se numără regenerarea și creșterea părului. Având un păr care după zeci de intervenții chimice crește destul de greu și fiind o mare fană a părului extrem de lung și bogat, cu tot ce presupune acesta, am încercat fel și fel de remedii pentru creșterea mai rapidă acestuia. Prefer remediile locale căci, în urma experienței cu tablete, m-am ales  cu câteva fire de păr pe față, ceea ce nu e ok.
La două săptămâni după o decolorare ușoară, fix înainte de eveniment, am început deja să văd primele rădăcini. Ceva destul de rar în cazul meu. Niciodată nu mi-au crescut rădăcinile atât de repede, dar nu mă deranjează, ci dimpotrivă, mă bucură enorm. Abia aștept să am un păr foarte lung!
Trebuie să menționez că în acelaș timp folosesc un spray tratament din plante care s-a dovedit a fi eficient pentru mine. Astfel, aș putea spune că acest Cola Shampoo are potențial adjuvant pentru persoanele ce caută  produse de îngrijire care să ajute la creșterea mai rapidă și la regenerarea firului de păr.

În prezent părul meu are minim un centimetru de păr de plus într-un timp foarte scurt și e mai bogat, are un volum și o strălucire aparte.
Așadar, îl recomand cu mare drag, nu doar pentru aroma sa inedită de Cola, ci și pentru celelalte beneficii pe care le-am remarcat până în prezent.

Voi l-ați încercat?

You May Also Like

0 comments