4 motive să alegi bicicleta viitorului Phantom Set

by - luni, august 27, 2018

Odată cu înscrierea la școală mi-am dorit să mă integrez în mai multe activități sportive. Eu vroiam role sau trotinetă, dar mama insista să învăț să merg pe bicicletă. Nu am înțeles cât de util este să înveți mersul pe bicicletă și cât de util e să ai una până de curând.
O bicicletă este foarte utilă atât când vorbim de pasiunile sportive ale fiecăruia dintre noi, cât și la nevoie. Ne permite să ne ținem în formă pe distanțe lungi sau scurte, în timp ce ne ne duce către destinațiile dorite, ne ajută să ne deplasăm la cumpărături sau sunt un prieten de nădejde pentru a străbate numeroase curse în vacanțe,
La fel ca o mașină sau orice dispozitiv electric, bicicleta nu ar trebui aleasă la întâmplare. O investiție corespunzătoare îi asigură viață îndelungată și te scutește de grija unor defecțiuni. Unde mai pui că, în cazul în care ești un biciclist profesionist și ai o adevărată pasiune pentru asta sau dacă îți dorești ca bicicleta să fie o adevărată fiară, chiar și în locurile cele mai greu accesibile (la munte de exemplu), o bicicletă obișnuită și foarte ieftină îți va pune cu siguranță bețe în roate.


Așa că, recent am pornit în căutarea unei biciclete perfecte. M-am gândit că nu e bine să mai amân pasul ăsta care îmi poate aduce atâtea beneficii. Căutând minuțios detalii și pe cea mai bună bicicletă la momentul actual am dat de fat bike România Phantom Set.
Acesta este un magazin sportiv cu articole profesionale destinate atât sportivilor amatori care doresc să facă o carieră din pasiunea lor, cât și amatorilor pentru care un astfel de hobby se situează pe primele locuri în topul unei vieți sănătoase, împlinite și fericite. În plus, cui nu-i place să aibă astfel de articole sportive, "la 4 ace", echipate modern și cu rezistență îndelungată?

M-am oprit la categoria fat bike Phantom Set, acolo unde am dat peste 3 biciclete impunătoare. Mă vei întreba: Doar 3? De ce mult și rău când se poate puțin și bun?
Am descoperit că Phantom Set este bicicleta viitorului și cea mai potrivită alegere. Sa-ți spun și de ce!

4 motive să alegi bicicleta viitorului Phantom Set 

1. Design unisex și 3 variații de culoare

Alegerea de succes privește în primul rând designul, primul lucru care atrage privirile când vine vorba de o nouă achiziție. El trebuie să se potrivească personalității tale și să te cucerească din priviri, pe lângă aspectele tehnice de care trebuie musai să ții cont.
De fapt, fat bike Phantom Set este disponibilă în trei variații de culoare, fiecare bicicletă păstrându-și caracteristicile de bază. 
Aspectul bicicletei este unul sport, unisex, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei, atât pentru un public mai tânăr cât și pentru cei trecuți de 30-40 ani. Dar dacă ești ceva mai pretențios/-oasă, atunci poți alege din cele trei variații disponibile (alb, auriu și turcoiz). Caracteristica principală este "spiritul de aventură" și dragostea față de mișcare.


2. Construcție durabilă din materiale de calitate
Cursele îndelungate pe cele mai provocatoare drumuri au nevoie de o susținere pe măsură! Vorbim la Phantom Set de o construcție durabilă care nu-ți va cauza probleme și defecte după câteva utilizări, așa cum se întâmplă frecvent în cazul unor biciclete clasice.
Corpul și furca bicicletei sunt realizate din oțel, un material dur și rezistent, cu proprietăți anti-corozive, ce permite utilizarea fără probleme a bicicletei pentru o perioadă îndelungată.
De asemenea, pedalele și etrierele sunt realizate din aluminiu. Acest material are o densitategreutate mică însă, pe lângă faptul că este unul din cele mai prietenoase metale cu mediul, aluminiul are o capacitate ridicată de rezistență la greutate și temperatură foarte scăzută. 

3. Stabilitate
Bicicleta viitorului are o stabilitate ridicată datorită celor roți cu diametru peste 20 inch. Mulți se confruntă cu teama că roțile mari dau senzația de nesiguranță. Nu e cazul! Fat bike Phantom Set are roți mari și cauciucuri groase adaptate pentru cursele off-road. Marele avantaj e că nu va trebui să o peticești după fiecare sută de metri, așa cum fac rudele mele care n-au auzit de bicicleta viitorului. Odată ce ai urcat pe ea vei simți acel plus de confort și siguranță. 
În plus, suportă o greutate de până la 120 kg și asigură a manevrare eficientă și ușoară la orice cursă.


4. Accesorii incluse
Bicicleta viitorului Phantom Set vine la pachet și cu un set de accesorii incluse, numai bune chiar și pentru a scrie un nou record mondial pentru o plimbare în jurul lumii cu bicicleta. Sunt incluse următoarele accesorii: suportul și bidonul pentru lichide, respectiv far/stop led care te ajută să o manevrezi în siguranță chiar și la lăsarea serii.

Așadar, nu uita că o bicicletă performantă îți poate schimba viața prin multitudinea sa de beneficii. 
Ce zici? Vedem răsăritul în timp ce ne întrecem la o cursă pe bicicletă?

You May Also Like

1 comments

  1. Recunosc că este pentru prima dată când aud de aceste biciclete, dar mi-ar plăcea să dețin una��

    RăspundețiȘtergere