Bioten - Crema hidratantă cu extract de miere și cimbrișor

by - luni, august 20, 2018

Din seria produselor de îngrijire cu ingrediente atent selecționate face parte și crema Bioten, primită din partea grupului Sarantis.
Crema de zi nu trebuie să lipsească din nicio geantă. Poate fi utilizată pentru hidratarea pielii în orice sezon, poate avea rol de protecție, rol terapeutic împotriva afecțiunilor pielii sau chiar poate înlocui și baza de machiaj.


La eveniment s-au împărțit mai multe tipuri de creme din gama Bioten. Eu m-am ales cu cea pe bază de miere și cimbrișor, destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 25-45 ani. De obicei nu țin cont de aspectul acesta cu vârsta, mai ales când vine vorba de produse din ingrediente și extracte naturale, care au efecte benefice la orice vârstă.

Crema Bioten cu extract de cimbrișor și miere are o textură ușoară și un parfum discret.
Mierea este un adevărat elixir pentru ten, având proprietăți puternice antiseptice și o capacitate intensă de hidratare. Aceasta nu doar că netezește pielea lăsând-o fină și oferindu-i un boost pentru pielea cu probleme, fiind un adjuvant excelent în tratarea acneei sau a liniilor fine, precum și la prevenirea acestora.


Extractul de cimbrișor este renumit încă din Grecia Antică pentru efectul tonic și antiinflamator asupra pielii.
Acesta ajută la calmarea inflamațiilor și la cicatrizarea zonelor afectate, fiind un ingredient excelent pentru ameliorarea acneei, în tratamentul eczemelor sau a dermatitei.

Practic, această cremă are beneficii multiple în ceea ce privește o îngrijire corespunzătoare a tenului și poate fi introdusă în rutină zilnică de îngrijire fără niciun fel de griji.
Ingredientele principale acționează blând asupra tenului, lăsând pielea proaspătă și curată, ca cea a unui bebeluș.


You May Also Like

1 comments