Ești în căutarea unui dormitor modern? Află unde-l poți găsi și cum să-l alegi.

Alegerea unui decor perfect pentru dormitor a devenit o artă. Nu mulți se pricep la astfel de alegeri și nu mă refer la dormitorul armatorului, acel dormitor pentru care detaliile nu contează, ci mă refer la dormitorul iubitorilor de frumos, la dormitorul acela care te face să răsufli ușurat și care te umple de bucurie cu fiecare pas pe care îl faci în această încăpere.


Dacă ești un om modern și știi că decorul unui living este la fel de important precum decorul unui dormitor, te-ai apucat de renovări și asta e tot ce ți-a mai rămas de făcut pentru a pune treaba la punct sau cauți o sursă de inspirație, astăzi ți-am pregătit 5 pași pentru a descoperi unde poți găsi cele mai bune dormitoare moderne și cum să-l alegi pe cel care ți se potrivește.

Cum alegi articolele necesare pentru un dormitor modern

1. Analiza camerei
Un maestru desăvârșit analizează în primul rând încăperea. Pentru a asigura o bună stare în dormitor e recomandat să ai un contrast plăcut și pe gustul tău, în ceea ce privește cromatica. Magazinul online Arta Mobilei deține numeroase nuanțe pentru seturile de articole ce vizează crearea acestor dormitoare moderne.

2. Piese individuale sau seturi complete?
De multe ori tindem să ne interesăm de articolele pentru dormitor în mai multe părți, dar de cele mai multe ori se găsesc individual, dar nu se potrivesc în ansamblu, fie la set, dar prețul rămâne ridicat. Ei bine, asta îmi place cel mai mult la Arta Mobilei! Dețin variate seturi de mobilă la prețuri sub cele de pe piață magazinelor fizice, care te ajută să decorezi camera modern, păstrând tendințele camerei. În plus, beneficiezi de montaj gratuit, garanție și transport gratuit pentru zona București și Ilfov.

3. Măsurători
Uneori ești nevoit să ei măsurători ca să-ți faci o părere despre câte piese ai avea nevoie și către ce dimensiuni ale mobilei să te orientezi. Sunt încăperi mari ce lărgesc posibilitățile de realizare ale unui dormitor modern, dar sunt și încăperi mici care necesită un minim de mobilă sau dimensiuni reduse.
La Arta Mobilei vei găsi dormitoare pentru cuplu cu pat matrimonial sau dormitoare moderne pentru copii, precum și seturi cu dressing, noptiere, paturi clasice sau cu margini.

4. Construcția mobilei
Materialul din care este confecționat mobila este foarte important. El este baza de rezistență și durabilitate în timp.
Spre exemplu, un pat cu cadrul din lemn pal melaminat nu doar că se va integra de minune cu orice decor, însă acesta este rezistent și durabil zeci de ani.
Totodată și modul de utilizare al acestor corpuri pentru dormitor e la fel de important. Spre exemplu, un dressing clasic presupune spațiu extra pentru deschiderea ușilor în laterale, în timp ce, unul modern, poate fi realizat cu uși glisante, așa cum sunt o varietate de modele realizate special de Arta Mobilei, cu rol de a economisi spațiu.


5. Atenția la detalii și finisajele
Fiecare vânzător folosește materie primă de la diferiți furnizori. Materia primă utilizată permite realizarea acelor piese ideale din punct de vedere stilistic, durabil și de confort. Este recomandat ca furnizorii/producătorii să fie renumiți pentru calitatea materialelor utilizate, să aibă atenție la detalii și să ofere finisaje ample, potrivite stilului tău și, de ce nu, să se prezinte unicat.
Materialele utilizate în cadrul realizării pieselor pentru dormitoare moderne din cadrul Arta Mobilei sunt din Italia iar echipa este constituită doar din experți profesioniști care te vor consilia pe întreaga perioadă a mobilării și vor ține în permanență cont de dorințele și de bugetul tău.

Tu la cine apelezi pentru realizarea unui dormitor modern?

Comentarii

Postări populare