Her Golden Secret by Antonio Banderas

Care să fie oare secretul nostru înainte de orice ieșire?
Eu nu uit niciodată să-mi pulverizez unul din parfumurile mele preferate, printre care s-a strecurat o sticluță misterioasă de la Antonio Banderas - Her Golden Secret.
A sosit la eveniment ambalat într-o pungă neagră, la fel de misterioasă și îmbrăcată în multă eleganță.


Am așteptat cu nerăbdare să deschid cutia și să descopăr acest nou parfum care, până în prezent, mi-a fost alături de nenumărate ori.

Ce ascunde Her Golden Secret by Antonio Banderas?


Ambalajul ascunde o sticlă elegantă "la cheie" ce își deschide farmecul prin note dulci, floral-fructate.

Note de bază: cedru, mosc, patchiuli, vanilie;
Note inimă: coacăz, flori de portocal, gardenie;
Note de vârf: bergamotă, mandarină, măr.



Combinația este una foarte feminină, foarte purtabilă pentru sezonul cald, aș zice eu. Este un parfum ce rezistă minim 6 ore, dar odată cu trecerea timpului își pierde din intensitate.
Mirosul este unul plăcut și nu la fel de înțepător, dur, greu de suportat, ca alte parfumuri din colecția mea, iar asta poate fi un mare atu. Este cu siguranță un parfum de zi pe care eu îl asortez la ținutele mai girly sau atunci când port o ținută mai simplă, ecidențiind doar rujul roșu extrem de strident.
Nu sunt expertă în parfumuri însă, din auzite și încercate, aș putea afirma cu siguranță că e un parfum atât pentru persoanele mature care preferă parfumurile mai ușoare, cât și pentru adolescente.


Totodată, din ce am aflat, Her Golden Secret este un parfum foarte accesibil, având în vedere persistența acestuia și notele similare cu alte parfumuri mai scunpe de pe piață. Totuși, ca orice alt parfum, acesta are unicitatea sa. Are scrisă pivestea firavă de dragoste a celui ce îi poartă numele și gingășia unei iubiri inocente, adolescentine.

Comentarii

Postări populare