Machiajul de vară cu Lambre #3

by - duminică, august 26, 2018

Lambre, un brand francez cu produse la preț accesibil și cu un ambalaj luxuriant au revoluționat piața din România.
Produsele atrag imediat atenția prin designul deosebit și fiecare comandă aduce în dar și mini-produse de test, pe care puține firme le oferă.


Dintre produsele primite la evenimentul din iunie au mai rămas alte două produse cosmetice Lambre despre care vom vorbi astăzi și care sunt ideale pentru un machiaj discret, de vară.

Mascara Volum Lash

Pe lângă ambalajul auriu, luxuriant, pe care nu l-am putut trece cu vederea, mascara Volum Lash de la Lambre are o periuță interesantă. Perii sunt dispuși "șerpuit" și reușește cu succes să separe genele în toată dimensiunea lor.


Oferă o aplicare foarte ușoară și e foarte discretă. Alungește genele dar într-un mod fin, fiind ideală din punctul meu de vedere pentru machiajul unei zile toride și nu pentru cel de seară sau ocazie, care presupune gene ceva mai încărcate și mai impunătoare.
Rezistența acestuia este foarte bună, persistând la locul lui de dimineață până seara.

Pudra presată compactă matifiantă

Mult mai interesantă și mai spectaculoasă este pudra compactă matifiantă. Are un aspect de-a dreptul senzațional și elegant, motiv pentru care nu am îndrăznit să o folosesc mai mult decât pentru un swatch.
Pudra are o textură foarte fină și "ușoară". Nuanța medie pare să mi se potrivească, însă, cum spuneam, aștept o ocazie mai specială sau o stare de spirit diferită ca să o port.


Pare a avea o acoperire medie și mi se pare perfectă pentru persoanele care doresc un produs de machiaj psntru ten care să nu încarce porii, pentru cei care preferă machiajul discret sau pentru cei care se confruntă cu un ten gras.

Pot spune Lambre are cele mai aspectuase produse cosmetice la prețuri accesibile și pentru diferite gusturi. Acestea pot fi cadoul ideal pentru iubitoarele de frumusețe sau pot aduce o notă luxuriantă în colecția proprie. Voi le-ați încercat?

You May Also Like

1 comments