Magic hair day - Wash (with honey) & Go (with pomegranate)

by - duminică, august 12, 2018

Părul frumos nu vine din ceruri! Cere multă atenție și răbdare, tratamente care mai de care și soluții ingenioase de îngrijire. Părul frumos începe de la sursă și își ia energia de la primii pași pe care noi îi facem pentru îngrijirea sa.

Chiar și spălatul părului, o sarcină atât de simplă, e de fapt o adevărată rutină pentru el. Să găsești produsele potrivite pentru îngrijirea acestuia, pentru curățarea părului și a scalpului, menținându-i totodată sănătatea, strălucirea și vitalitatea, devine o rutină destul de serioasă.


Wash&Go, sponsor al evenimentului de la Suceava, ne-a dăruit două produse esențiale pentru acest pas.

Wash&Go șampon cu miere de albine și balsam cu extract de rodii

Se știe că încă din vremurile vechi, mierea era un elixir multifuncțional și extrem de util pentru rutina de îngrijire. Băile de lapte și miere o ajutau pe Cleopatra să obțină tot necesarul de vitamine și minerale pentru un corp, respectiv un păr sănătos, frumos, lung și puternic.


Șamponul Wash&Go ajută la curățarea gentilă a firului de păr și a scalpului, în timp ce extractul de miere și masajul gentil regenerează podoaba capilară, hidratând-o în profunzime și stimulându-i creșterea.
Secretul părului strălucitor și hidratat, care nu se rupe/deteriorează cu ușurință este balsamul. Nu ies niciodată din duș fără a aplica un balsam sau o mască de îngrijire corespunzătoare.

Balsamul cu extract de rodie oferă hidratare și strălucire, iar acest extract mai este renumit și pentru factorul de protecție pe care acest fruct îl are.


Rezultatul final este un păr plin de vitalitate și volum, o coafură plină de viață care te face să ai încredere în propriile forțe și care te binedispune.

You May Also Like

0 comments