Note Cosmetics - Eleganță și rafinament în cosmetice cruelty-free

Am făcut cunoștință cu Note Cosmetics România în urmă cu fix un an, atunci când se lansau pe piața din România.
Produsele lor cuceresc prin ambalajele elegante, prin diversitatea de produse cosmetice adaptate la nevoile tuturor, fiind disponibile într-un raport calitate-preț destul de bun.
Produsele sunt disponibile atât pe pagina lor oficială cât și pe Emag sau Elefant.



La evenimentul de la Suceava am primit un goodie bag cu câteva produse pe care mi-am dorit să le testez. Parcă mi-ar fi ghicit gândurile! Însă, din păcate, nu am putut testa toate produsele deoarece marea majoritate nu mi s-au potrivit ca nuanță și aici mă refer la pudra și fondul de ten care vor ajunge la una dintre voi.

Singurul produs care mi se potrivește din cele primite a fost rujul Rich Color Lipstick, în nuanța 19 - Ginger Flower. Este un ruj cremos, hidratant, o combinație între roșu și roz, o culoare extrem de primăvăratică și feminină.
De asemenea, ce m-a atras la el este parfumul de ciocolată ce îl face de-a dreptul mâncabil. Nuanța acestuia se poate îmbina cu ușurință unui machiaj de zi/vară, naturală. Presimt că nu este rezistent o perioadă foarte îndelungată insă, textura e perfectă pentru persoanele cu buze uscate sau pe care nu le deranjează reaplicarea acestuia. Are o cantitate bună de produs și este suficient de compact încât să-l poții strecura cu ușurință în poșete.


Fond de ten port zilnic și oricât de mare îmi era curiozitatea, din păcate nu am putut să mi-o satisfac pe deplin. Din gama Luminous am primit fondul de ten lichid cu SPF 15 în nuanța Apricot 07 care, după cum v-am dat de înțeles încă de la bun început, nu mi se potrivește deloc, eu având un ten foarte deschis. Am testat cât un bob de mazăre din acesta doar ca să vă pot spune cum mi se pare ca textură, aspect.
Eu am un ten normal și sensibil, cu tendință acneică, motiv pentru care alerg după fondurile de ten cu o acoperire cât mai mare și care oferă un aspect cât mai natural. Aș zice că acesa are o acoperire medie și o textură foarte plăcută, light, ușor "spumoasă", dar nu la fel de densă precum fondurile de ten spumă. Este un fond de ten hidratant ce mi se pare că nu încarcă tenul, textura acestuia fiind chiar ideală pentru persoanele cu un ten uscat ce caută o acoperire ușoară, un aspect uniform și un fond de ten ce nu încarcă tenul.
De asemenea, din aceeași gamă am primit și pudra cremă Luminous Silk Cream în nuanța 02 Natural Beige. Nu am reușit decât să fac un swatch și nu am mai încercat-o pe ten căci se vedea de la o poștă că nu mi se potrivește și că este prea închisă.



Eu mai am în colecție câteva produse de la ei, precum câteva luciuri de buze și un creion dermatograf care îmi plac la nebunie. Luciurile lor oferă volum buzelor și le hidratează destul de bine, iar creioanele de ochi sunt foarte cremoase, pigmentate, se întind ușor și se mențin perfect.

Voi ați încercat produsele Note Cosmetics?


Comentarii

Postări populare