Paula's Choice între mit și realitate

by - miercuri, august 08, 2018

Sunt convinsă că pentru multe dintre voi brandul Paula's Choice vă este destul de cunoscut măcar cu numele.
Aș zice că Paula's Choice produce produse de îngrijire luxoase, având în vedere prețul lor mai ridicat, care au în centru acizi și substanțe nutritive pentru un ten sănătos și echilibrat.
La evenimentul din Suceava am avut onoarea să avem alături acest sponsor care ne-a dăruit unul dintre produsele de skincare din gama sa.
Îmi doream foarte mult să încerc produsele lor deoarece sunt foarte populare și fac parte din rutina de îngrijire a multor bloggerițe.

Skin Perfecting 8% AHA GEL

Acest produs primit este un gel exfoliant fară clătire. Este primul produs din colecția mea care elimină celulele moarte și care nu necesita clătire și nu are particule abrazive. Nu sunt expertă în ceea ce privește produsele Paula's Choice și nici în ceea ce privește funcționarea acestui proces, așa că nu pot spune care e principiul de funcționare/acțiune.


Are o textură ușoară de gel și un miros ușor acru (datorat bănuiesc acidului glicolic din compoziție), aproape imperceptibil aș spune eu.
Am folosit cantități foarte mici de produs, cam cât o jumătate-o boabă de mazăre pentru a aplica gelul pe tot tenul, după demachiere și aplicarea în prealabil a unui tonner. Se absoarbe în piele în câteva secunde și parcă oferă o senzație de răcorire chiar dacă păstrez flaconul la temperatura camerei.
L-am folosit numai seara căci, dimineața, nu rezonez de obicei cu o rutină elaborată de îngrijire.

Produsul se aplică foarte ușor pe ten și simte ca o peliculă invizibilă, care parcă strânge puțin (infirm) tenul și îi oferă luminozitate.
Pe moment mi s-a părut că evidențiază puțin imperfecțiunile tenului și cred că aceasta este de fapt acțiunea acidului care omoară celulele moarte. Aspectul acesta se diminuează în timp de câteva ore (1-2 maxim).

Totodată, aplicat pe coșuri, am simțit o senzație intensă de usturime care s-a diminuat în câteva secunde, urmată de o senzație de gâdilire la nivelul întregii fețe. Însă, partea bună este că, odată cu trecerea timpului și utilizarea zilnică a acestuia, am observat cum coșurile se vindecau mai repede iar de pe o zi pe alta acestea se dezunflau miravulos, astfel încât, în ziua următoare, după apariția unui monstru, nu rămânea decât o bubiță ce nu ieșea în relief și care putea fi acoperită cu ușurință de corector/fond de ten. În timp am remarcat și că unele linii fine și semne s-au diminuat sau au dispărut complet, iar tenul parcă e mult mai curat.


De asemenea, eu am tenul normal și cu toate că sunt momente și produse care îmi usucă tenul sau îmi oferă senzația de ten gras, acest produs parcă i-a menținut echilibrul și mi-a lăsat pielea moale exact atât cât trebuie. Nici nu mi s-a părut că mi-a sensibilizat pielea în vreun fel, deși tenul meu este destul de pretențios și sensibil.

Varianta de 30 ml este ideală atât pentru un test de lungă durată, pentru a vedea compatibilitatea cu tenul și eficiența sa, cât și pentru a-l introduce în bagajul de călătorie alături de cele mai importante produse de îngrijire.

La eveniment, pe lângă acest exfoliant, am primit și o carte cu sfaturi și mituri pentru/despre ten, pe care doar am răsfoit-o puțin și mi s-a părut destul de interesantă, dar și un șervețel demachiant pe care am simțit nevoia să-l păstrez  pentru călătorii/seri speciale.

Voi ați încercat produsele Paula's Choice? Cum vi se par?

You May Also Like

0 comments