Impresii Pentru Corpul Tău: Santaderm Unguient cu Sulf 10%

Într-o săptămână plină de proiecte și deplasări găsesc puțin timp pentru a vă ține la curent cu noutățile.
Astăzi v-am pregătit noi impresii legate de unul dintre produsele alese de la Pentru Corpul Tău, o firmă pe care o apreciez tot mai mult, atât ca spirit de colaboratori, cât și în relația cu clienții.
Prima mea comandă ca și client s-a remarcat prin cadouri și bilețel personalizat de mulțumire, fapt pe care nu-l întâlnești oriunde.

Produsele lor sunt trimise ambalate extrem de riguros. Unguientul prezent de față a fost însoțit de alte produse și de jumătate de cutie de bucăți de spumă.
Un alt lucru pentru care îmi plac cei de la Pentru Corpul Tău este portofoliul foarte vast de produse și prețurile accesibile.


Unguentul a costat puțin peste 10 lei și astăzi aflăm și povestea/necesitatea alegerii acestuia.

Impresii Santaderm - Unguient emolient cu 10% Sulf

De ceva vreme prietenul meu se confruntă cu probleme ale picioarelor, mai exact cu piele crăpată și un miros extrem de neplăcut care se resimte odată cu scoaterea acestora din încălțăminte. Băile cu bicarbonat nu au făcut minuni, așa că speram la niște efecte benefice prin alegerea acestei creme.

Desigur, de vină poate fi și încălțămintea necorespunzătoare ce nu lasă piciorul să respire, dar am intuit și apariția unei ciuperci care provoacă și apariția rănilor.
Cercetând magazinul online am descoperit această cremă ce presupunea că ajută la regenerarea problemelor pielii în ansamblu, la tratamentul micozelor și al ciupercilor, precum și al afecțiunilor cutanate. Mi-am zis să o încercăm.

Primul aspect remarcat la unguientul cu 10% Sulf a fost consistența foarte grasă. Necesită aplicarea unei cantități modeste asupra zonei afectate și masajul până la absorbția în piele. Acest aspect mi-a dat de înțeles că această cremă este foarte spornică.
La prima aplicare, neștiind acest fapt, s-a utilizat o cantitate mai mare, iar unguientul s-a absorbit foarte greu, lăsând senzația de piele grasă.


În termenii eficacității pentru problema picioarelor, prietenul meu o folosește minim o dată la două zile (în caz că uită), dar predominant zilnic, după spălarea picioarelor în prealabil.
După câteva zile de la utilizare am remarcat că nu mai era prezent mirosul în acea intensitate ( și când mă refer la miros neplăcut al picioarelor, după descălțare parcă era o bombă de mirosuri neplăcute care îți întorcea simțurile la 380°). Se mai resimte uneori însă mult mai slab, motiv pentru care tind să cred că această cremă este eficientă și că tratează cu adevărat problema unei bacterii din zona problematică.

Conținutul de Sulf și ingredientele acesteia au împreună un efect antifungic, antibacterian și antiinflamator.
O folosesc și eu atunci când i-au contact cu diferiți agenți de curățare ce atacă pielea sensibilă și am observat o hidratare în profunzime, dispariția roșeței și a crăpăturilor.
De asemenea ajută și la regenerarea pielii aspre/moarte de pe călcâie.

Este de preferat totuși utilizarea acesteia pentru o perioadă îndelungată pentru a obține efectele dorite.

În concluzie, aș putea recomanda această cremă oricărei persoane care se confruntă cu probleme la nivelul pielii, fiind destinată și afecțiunilor intime sau în combaterea scarbiei, a psoriazisului, iar magazinul online Pentru Corpul Tău tuturor persoanelor care doresc produse accesibile pentru uz general.

Comentarii

Postări populare