Kallos Plex: Tratament multifuncțional pentru păr de la Pentru Corpul Tău

by - luni, septembrie 17, 2018

Între aspectul îngrijit al părului și sănătatea acestuia este o strânsă legătură. Aspectul părului spune multe despre sănătatea acestuia, însă sunt convinsă că mereu, noi fetele, suntem în căutare de soluții din ce în ce mai inovatoare care să redea luciul, suplețea, hidratarea și sănătatea părului.

Din păcate, cele mai răvnite soluții costă. La fel ca și tratamentul profesional de care poți beneficia la salon care, nu-l găsești peste tot. 
Eu folosesc în permanență uleiuri, creme, seruri și tratamente pentru păr. Cea mai răvnită dorință am transformat-o în realitate prin intermediul Pentru Corpul Tău, același magazin online cu diverse pentru corpul nostru și sufletul întregii familii, acolo unde poți găsi zeci de soluții la un preț accesibil.


Vizionez frecvent videoclipuri ale stiliștilor renumiți din afară, de la care am învățat multe tipsuri. Așa am auzit și de Olaplex, soluția fenomenală care te scoate din salon cu părul ca nou. Din păcate, atât ca mini-produse, cât și la salon, prețul unui astfel de tratament ca atare sau în combinație cu numeroase intervenții chimice este exorbitant. 
Însă au început să apară și la noi fel de fel de soluții similare care, bineînțeles, le-am descoperit și mi-am dorit să văd ce știu să facă, așa cum a fost cu Kallos Plex, un complex similar Olaplex.

Review Kallos Plex de la Pentru Corpul Tău

Kallos Plex are un preț ultra rezonabil față de Olaplex/Omegaplex, adică nici 10 lei la Pentru Corpul Tău
Acesta e alcătuit din două plicuri cu două soluții: soluția 1 - ser lichid gălbui și soluția 2 - un fel de loțiune cremă.
Acesta se poate folosi atât ca atare, combinând 10 ml din soluția 1, cu 20 ml din soluția 2 sau, prin introducere în amestecul decolorant, la vopsire, între pauzele din operațiunile chimice ( vopsiri, decolorări, îndreptări, permanent, etc). Sună bine și sofisticat, nu-i așa?


Cum spuneam eu l-am folosit ca atare, amestecând plicul No.1 cu 3/4 din plicul 2. Le-am amestecat într-un bol de vopsit și am aplicat amestecul pe păr, de la rădăcini spre vârfuri. Am lăsat 15 minute să acționeze.
Deși inițial amestecul mi s-a părut a fi foarte puțin, a cuprins părul complet. Trebuie să menționez iarăși, în caz că nu ai apucat să vizualizezi alte articole, că părul meu este subțire și de lungime medie, iar în iarnă a trecut prin două decolorări ușoare și în iunie-iulie prin 2 "iluminări", cu aplicare de șampon nuanțator în tot acest timp.
După clătirea imediată a părului am simțit că structura părului s-a întărit, a devenit mai puternic și dur, dar totuși moale. Apropo, amestecul are un miros floral foarte plăcut.

Am continuat prin aplicarea pe păr umed, imediat după clătire, a restului de cremă NO.2.
Părul meu a devenit și mai suplu, mai moale și mai hidratat.

N-am folosit balsam și nici serul pe care îl aplicam în mod obișnuit după baie.
Am continuat să-l coafez cu feonul și peria electrică.

Rezultate miraculoase cu Kallos Plex?
Vârfurile foarte despicate, cu aspect de pămătuf s-au domolit considerabil, în proportie de 95%. Nu se mai simt deloc uscate, doar ce se mai putea observa puțin aspectul despicat. Niciodată nu mă grăbesc să dau fuga la salon să-mi taie lungimi considerabile din păr, ci iau eu câte puțin din el (1-2 cm, insesizabil).
Părul s-a coafat foarte ușor, i s-a îmbunătățit aspectul considerabil și în prezent arată excelent de bine pentru un păr trecut prin numeroase intervenții chimice.

Dacă nu dorești să cheltui o mulțime de bani la salon pentru tratamente sau optezi și tu pentru intervenții acasă, îți recomand cu căldură încercarea Kallos Plex în timpul intervențiilor sau ca tratament regenerant,
Totodată, dacă te confrunți cu un păr extrem de degradat, cred că se pot observa rezultate și mai bune prin aplicarea acestui tratament de minim 2 ori pe lună. Nu uita să-l introduci conform instrucțiunilor și în rutină de vopsire/decolorare, etc.
Este o alternativă foarte accesibilă a Olaplex care dă rezultate destul de bune.

Tu l-ai încercat?

You May Also Like

3 comments

  1. Buna ziua,întrebarea mea este dacă ati aplicat pe parul uscat sau umed?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, draga mea!
      Dacă țin bine minte l-am pus pe păr ușor umezit (cu cât ai părul mai bogat și mai des, cu atât vei avea nevoie practic de o cantitate mult mai mare pentru că părul absoarbe imediat, ca un burete). Apoi restul soluției am aplicat-o pe părul umed, pe post de mască dacă țin bine minte. 🤗😘

      Ștergere