Casă nouă. Bărbat gospodar. SomProduct.

by - joi, octombrie 11, 2018

În sfârșit a venit clipa să mă laud și eu, chiar dacă numai virtual, pe o filă electronică, cu a mea casă nouă. De când aștept momentul!
Proaspăt renovată, spațioasă, numai bună pentru cupluri tinere și energice ca noi. Cu arsenalul pregătit și cu zeci de idei ce s-au împregnat în al meu cerebel, mă simt pregătită de redecorare. Întâi încep cu bucătăria căci, rămâne primordială pentru confortul nostru. Ar mai avea și dânsul câteva de spus, dar îi păstrez gospodarului lista de bucate și ordinele pentru cină căci, bărbatul ăsta modern știe a manevra tigăi și cuțite.


Papilele mele gustative au nevoie de un cadru modern de decor pentru a fi satisfăcute și pentru a evita episoadele în care apar lipsuri fel de fel.
Astăzi am vopsit bucătăria în alb, căci eu am aptitudini de constructor. Cum, nu știați? Am tras peretele la dungă, am reîmprospătat priveliștea cu niște perdele dantelate, un decor numai bun de asortat cu o mobilă și accesorii noi de bucătărie.

După 8 ani de relație am ajuns la un numitor comun, acela că lucrurile de la casa omului trebuie făcute ca atare. Mai ales când vine vorba de amenajare. Tot aud de pe la rude și vecini, că-și iau mobila cu dânșii, că primesc în dar una veche de la părinți sau că optează pentru mobilă la mâna a doua. Nici vorbă! Noua noastră casă trebuie să aibă o prestanță pe măsură. Mobila veche sau cea folosită aduce cu sine duhurile rele. În deplinătatea unei cine romantice, pregătite cu spor, nu ar fi indicat să ne trezim cu o bucată de lemn căzută direct în orizontul capul, în timp ce al meu soț e în mijlocul inspirației culinare. În plus, treaba asta ne ajută să economisim resurse, timp și energie, pentru că accesoriile noi au standarde pe măsura locuințelor noi. Nu am vrea să renovăm la nesfârșit!

Și ca treaba să fie mai ușoară, l-am găsit pe Agentul SomProduct, un mare cavaler când vine vorba de mobilă, accesorii și decorațiuni interioare.

Agentul SomProduct în acțiune. Inspiring Comfort.

Și era odată, o zi cu soare a lui 1995, pe când, un mare maestru a transformat conceptele sale în realitate, pornind de la fabricarea de saltele. Pentru prima dată în România s-a auzit răsunând pe străzi "Inspiring Comfort". Din deviza confortului născută la Baia Mare, astăzi, la mai bine de 17 ani, SomProduct este expertul în decor pentru case fericite, cu magazin online (și nu numai), livrare prin curier în 72 ore la toată marfa din stoc și plată la livrare sau chiar și în rate. Genius! În sfârșit o firmă care îmbină conceptul de calitate cu dorința de satisfacere a clienților.



Pereții principali îi voi îmbrăca în mobilă cu parfum de ciocolată albă căci, îmi doresc să inspire multă puritate și libertate. Nu vor lipsi acordurile de cireș ale unui lemn ce oferă durabilitate, rezistență și un aspect elegant.
Urmează chiuveta, din ceramică sau marmură, un cuptor inteligent cu plită electrică și hotă, dar și o combină frigorifică cu un consum mic de energie și dispenser de apă. De jur împrejur, dintr-un colț în altul, voi pune dulapuri încăpătoare, atent finisate și divizate în compartimente pentru fiecare categorie de accesorii: dulap pentru veselă, pentru oalele mari, sertar pentru tacâmuri și unul pentru prosoapele de bucătărie, un dulap unde vor fi ținute cărțile de rețete, etc.
Dacă tot am terminat cu elementele de bază, abia acum trecem la artileria grea. De ce să nu recunosc? Portofoliul lor e destul de chipeș! Tot SomProduct ne-a ajutat să decorăm și casa părintească iar rezultatul a fost excelent. Așa cum esența dormitorului e patul, nici bucătăria nu poate exista fără masă.


Din masă faci casă! Am găsit ceea ce eu numesc eleganță, prin alegerea unui set modern alcătuit din masă și scaune din MDF și lemn masiv, un set realizat din lemn de calitate superioară, cu finisaje elegante și rezistent la umiditate, ce se păstrează impecabil și peste 100 ani.
Abia acum pot alege o serie de tacâmuri perfecte, seturi de farfurii și cești din porțelan, o față de masă roșie ca flacăra iubirii, în ton cu șervețelele, cuțite din oțel inoxidabil, oală sub presiune pentru preparate dificile gătite în timp record, tăvi, precum și alte accesorii esențiale la casa omului. Sunt in căutare și de accesorii de cea mai bună calitate, care fac timpul petrecut în bucătărie de zece ori mai prețios.


Și pentru că bucătăria e gata cât ai pocni din degete, noi suntem pregătiți de cină. Astăzi, în căsuța pasiunii, se servește iubire la farfurie.
Așadar, când vine vorba de redecorare, menține-ți calmul și construiește-ți confortul pas cu pas prin soluțiile inteligente Home&Deco de la SomProduct. Alege înțelept accesoriile potrivite pentru case ce se evidențiază chiar și în spațiu, la fel ca și iubirea față de jumătatea ta și ca pasiunea față de gastronomie.

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

You May Also Like

1 comments