Culorile acrile de la Rembrandt Art Centre

O pictura poate deveni o capodopera daca are cateva ingrediente cheie: talent, materiale de pictura durabile, „transpiratie” si persoana potrivita care sa descopere creatia. Cei de la Rembrandt Art Centre cunosc foarte bine un artist deoarece in magazinele lor fizice, dar si online, regasesti tot ce ai nevoie sa te afirmi: de la culori acrilice, ulei, pasteluri, panze, hartie la dorinta de a promova arta prin evenimentele pe care le organizeaza an de an in parteneriat cu Universitatea de Arte Bucuresti si nu numai.

Azi as vrea sa va scriu despre culorile acrilice de la Pébéo, adevaratul secret din spatele unei lucrari cu personalitate. Este foarte greu sa iti imprimi stilul si sa manipulezi culoarea daca nu ai la indemana acrilice de o anumite vascozitate. Daca vrei sa lucrezi in dimensiune, aceste acrilice sunt un must have.  De ce? Pentru ca au o consistenta care poate fi modelata usor atat in cutit cat si de pensula, oferind o multitudine de texturi si dimensiuni. Imi plac aceste culori care ofera noi oportunitati artistilor. De asemenea, pentru a intensifica efectele se poate folosi un Medium pentru acrilic. Paleta de culori este foarte variata, de la culori satinate la culori fluorescente sau iridescente. Astfel te poti juca foarte usor cu suprapuneri, incluziuni, colaje sau orice alta idee de manipulare a vopselurilor.


Aceste culori acrilice sunt ideale si pentru Mixed Media pentru ca au o gama de culori vii, intense, bogat pigmentate, cu finisaj satinat; au consistenta protrivita pentru a lucra in dimensiune; pastreaza forma cutitului sau a pensulei la aplicare; au o aderenta optima;  si cel mai important este ca dupa uscare, culoarea este permanenta si rezista la lumina puternica.
Un alt avantaj este acela ca aceste culori de la Pébéo pot fi adaugate in rasini pentru a crea efecte neobisnuite. Suprafetele pe care se poate folosi acest tip de vopsea sunt: panza, metal, lemn, hartie, carton, portelan, ceramica, sticla si orice alt material.

Inspiratie divina sa aveti!

Comentarii

Postări populare