Divă motorizată afectată. OEM. BMW.

by - duminică, octombrie 21, 2018

Sunt frumoasă, ambițioasă, fierbinte, înălțime 1.60, am ochii stralucitori și albaștri, buzele umede și mă freamătă un fior în tot corpul. Caut BMW!
Mă îmbrac sexi, pun tocurile de 15 cm și puțin roșu pe botic, perfect pentru ziua de târg. Cine știe?! Poate modelul visurilor îmi va face din ochi.
Ajung la târg și privesc îndelungat: stânga iepuri, dreapta iepuri, la mijloc un iepure belgian.

-Madam, știu ce vrei! Tu ai față de BMW: la picioare motorizată, la jante fardată și cu farurile aprinse. Mergi tot înainte, faci la stânga și acolo e cadoul tău.
Dar nici nu apuc să fac un pas, că se adună iepurii în cor, cu Stăpânul Inelelor în frunte. Pocnește din degete și apare el: BMW X3 din 2012, senzațional de chipeș, înalt, cu o vizibilitate foarte bună peste capotă (și nu numai), transmisie automată (perfect pentru începătoare) și nu în ultimul rând, suficient de mare pentru cumpărături în exces și familie numeroasă.


Sursa: U.S. News


Când îmi frecam eu palmele de fericire, aud un sunet ciudat pe la motor. În mers, parcă galopam. Frâna nu dovedește. Și când mă uit în bord, 20.000 km, oameni buni! 20.000 km! Și ea mergea ca la 200.000.

Revizie tehnică, tată! Cine știe când a avut ultimul control...
Ajung acolo și doi băieți musculoși îmi ies în cale. Mă analizează de jos până sus și le transmit politicos și fără zahăr că, dragostea mea motorizată dorește un control amănunțit. Ei dau cap, eu le las cheile și fac tipica față de emoji frustrat. Să mă despart de a mea bijuterie e o nenorocire pentru o divă afectată. Și pornesc la pas către casă.

O zi mai târziu, mă sună băieții. Confirmă că-i praf dar spun că știu ei niște piese aftermarket ok și la un preț rezonabil.
Între timp, mă întâlnisem cu un vecin, pățit cu astfel de piese, care i-au făcut numai probleme. Mi-a recomandat un service de încredere și am transferat mașina acolo imediat. Totodată, mi-a spus și despre un magazin online cu piese originale BMW, de unde să-mi comand necesarul de piese la patru ace.
Adevărat, cel de-al doilea service mi-a confirmat că mașina e într-o condiție antică sub capotă și că aceste accesorii originale BMW sunt alegerea ideală căci, lucrează cu ele și nu au avut reproșuri niciodată.




Zis și făcut! 
Pe lângă faptul că aceste piese mi-au fost recomandate, piesa originală e întotdeauna ceea ce trebuie. Într-un dealer de piese auto și mașină se vede întotdeauna reflexia proprietarului. Noi dăm randament maxim cu "piesele" interne originale. Așa-i? Mașina e la fel! Motivarea nu funcționează când mașina zice contrariul. Și mai ales când ești începător și vânzătorii încearcă să te ducă cu zăhărelul pentru a-și vinde marfa. E bine să nu risti! Consumabilele originale, ca aceste piese de BMW de la eXclusiv OEM, asigură sănătătea mașinii pe o perioadă minimă de 5-10 ani, nu doar câteva luni.



Ca proprietar al unui service, trebuie să fii motivat să găsești parteneri de încredere pentru piese auto. Oamenii sunt trecuți prin sute de experiențe negative, motiv pentru care, dacă le oferi piese de proastă calitate, mai ales la o marcă renumita și prestigioasa, precum BMW, automat clienții își vor pierde încrederea în tine. Și nu numai cei cu care ai un contact direct, ci și mulți alții, căci vorba circulă printre prieteni. Dacă informația ajunge în online, mediu cu influență foarte mare, unde impresiile cântăresc chiar și mai mult, poți să-ți promovezi afacerea sau să o închizi.

Alegând accesorii de calitate îți crești atât numărul clienților, cât și rangul pe piață. Iată de ce tu, deținător de service auto, ar trebui să alegi OEM.
Pe lângă calitate, piesele se disting prin sigla originală a producătorului, sunt lucrate minuțios și corespunzător.

Drept persoană fizică, avantajul principal pe care l-am avut alegând OEM în relația cu mașina și service-ul, a fost timpul economisit și confortul de a plasa o comandă sigură. Dacă aș fi ales piese aftermarket, șansele ca mașina să-și recapete "puterile" ar fi fost de 50%, în timp ce rezistența și buna funcționare a acestora, scade la maxim 30%, din valoarea maximă acordată pieselor originale. 
Magazinul are o varietate ridicată de piese auto BMW, ce pot fi ridicate din magazinul fizic din București sau pot fi livrate prin curier, către orice service sau persoană fizică. Specialiștii OEM pot aduce pe comandă și alte piese ce nu se regăsesc în portofoliu. În acest caz, livrarea poate dura mai mult, dar, afli toate detaliile din timp. Am economisit timp și energie psihică, evitând contactul cu un posibil vânzător frustrant, ce îmi bagă pe gât consumabile auto aftermarket. Deviza-i sfântă: calitate, seriozitate și transparență.

În timp ce mă bucuram de cafeluța dimineții, se montau piesele necesare: injectoarele, plăcuțele de frână, lichidul de frână, discul de ambreiaj și, pentru că apărea cam des martorul de ulei în bord, am optat pentru ulei original BMW și filtru nou.
După câteva zile mașina era ca nouă. Torcea iremediabil. Frânele mergeau din plin și era mai energică ca niciodată.



Și acum, că am făcut din fată mare o adevărată domnișoară, mașina are nevoie și de o îngrijire pe măsură. Promit solemn, cu mâna pe Marele Coran, să o conduc cu grijă și dragoste, că doar nu-i ATV. Diva mea va fi spălată frecvent, îi voi da luciu cu ceară, să fie sclipitoare și romantică, și să reflecte luciul buzelor mele. Științific vorbind, am grijă nici măcar un deochi să n-o pătrundă. Dar cel mai important e că o răsfăț numai cu accesori originale, de calitate, piese BMW OEM, care-i vor aduce o viață îndelungată. Reviziile tehnice vor fi mereu pe primul loc la atingerea a 15.000 km sau într-un interval de 3-6 luni, în funcție de cât de lungi vor fi acele călătorii în jurul lumii și în spațiu. Vom avea multe locuri de colindat, multe vacanțe de petrecut împreună și multe poze pe Instagram de postat. Acum, ne găsești în garaj, iubindu-ne de zor.


Articol scris pentru SuperBlog 2018.

You May Also Like

1 comments

  1. Mult succes în concurs! Mi-a plăcut foarte mult cum ai început articolul 😁😘

    RăspundețiȘtergere