NIVEA Black & White Silky Smooth, hidratarea intensivă de care pielea proaspăt epilată a subrațului are nevoie

by - luni, octombrie 22, 2018

 Pentru a-și păstra aspectul sănătos și catifelat, pielea subrațului are nevoie de o îngrijire specială, mai ales după epilare. Odată cu îndepărtarea părului nedorit, este înlăturat și un strat superficial al pielii, acțiune ce provoacă iritații: roșeață, mâncărime, senzație de arsură sau de piele foarte uscată.
Pentru a evita acest disconfort, NIVEA îți vine în ajutor cu noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth, cu formulă emolientă ce calmează și hidratează intensiv pielea delicată a subrațului chiar și după epilare.


Produsul nu conține alcool etilic, în general responsabil de senzația de arsură, iar agenții de hidratare din componența sa au grijă de aspectul sănătos al pielii, lăsând-o fină ca mătasea. În noul deodorant NIVEA Black & White Silky Smooth, alcoolul a fost înlocuit cu activatori anti-bacterieni puternici, care asigură 48 de ore de eficacitate împotriva mirosului neplăcut. Totodată, formula produsului garantează același nivel de protecție împotriva petelor de pe haine, ca celelalte deodorante NIVEA Black & White Invisible.
Mirosul NIVEA Black & White Silky Smooth este inspirat de parfumuri de top din lume, având accente floral-fructate care se combină armonios cu note verzi și de mosc. Notele de top sunt florile de magnolie, frunze de iederă și mandarine, în timp ce inima parfumului e dată de trandafirul de Damasc, completat de orhidee. Notele de bază sunt lemnul de santal și de amarant, mosc alb și prune.
Încearcă NIVEA Black & White Silky Smooth și bucură-te de o piele catifelată imediat după epilare!

Preț maxim recomandat:
Deodorant spray & Roll-on NIVEA Black & White Fashion Edition – 10.99 RON /bucata


Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA România.
Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

You May Also Like

0 comments