OOTD: Back to school/Work outfit with silk off-shoulder top

Pentru mine outfitul contează destul de mult, ținând cont că el trebuie să fie confortabil, să mi se potrivească și să-mi aducă o stare de bine.
 În ideea de a realiza provocarea unei ținute de birou sau a unei ținute de școală, am înbinat 4 accesorii plăcute și aparent esențiale.


Am luat o pereche de blugi albi, care ar fi putut fi înlocuiți cu ușurință cu o pereche de pantaloni office albi sau de orice altă culoare, o pereche de adidași albi (care au înlocuit pantofii incomfortabili), nouă mea bluză cu umeri goi și mâneci bufante și un sacou floral.

Blouse/Bluză: http://bit.ly/2xmOyWA
Blazer/Sacou: https://goo.gl/7RqKHL


Bluza mea este relativ nouă, căci am primit-o în cadrul ultimei comenzi pe Zaful, magazinul meu preferat de îmbrăcăminte care, mai nou, colaborează cu cei de la Gucci.
Este o bluză elegantă, cu aspect de mătase, subțire și cu mâneci bufante, croite într-un mod interesant și spectaculos.
Este o bluză pe care îmi permit s-o integrez cu ușurință în ținute elegante sau office care, îmi oferă confort și bună dispoziție. A avut și un preț foarte bun și e o achiziție pe care o recomand oricui. Se așează foarte lejer, singurul disconfort provicândumi-l elasticul din zona umerilor, cu care pot trăi.
Per ansamblu e o bluză dreaptă, dar eu am ales să o bag puțin în pantaloni și să o așez astfel încât să capete puțin volum.


Sunt pro ținute confortabile și pe placul nostru la birou/școală. Deși odinioară nu mi-au plăcut ținutele office sau sacourile, am ajuns la ideea că există o mulțime de astfel de alegeri care ni se pot potrivi și care nu trebuie să lipsească din garderoba noastră.


Voi cum concepuți ținuta perfectă pentru un astfel de moment?




Comentarii

  1. bluza este pur si simplu geniala! e frumoasa foc, imi place tot la ea, si croi, si culoare, ca sa nu mai zic de faptul ca e cu umerii goi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare