Polistirenul - Materialul optim pentru case sigure

by - luni, octombrie 15, 2018

Una din cele mai apreciate invenții a fost și rămâne polistirenul. Acesta are o serie vastă de întrebuințări și enorm de multe beneficii pentru casă.
Noul avantaj este Polistiren Online, un magazin online specializat în materiale de construcții.


Poți alege necesarul de polistiren în funcție de dimensiuni, respectiv grosime, care să se potrivească obiectului de activitate și să-ți ofere rezultatul dorit. Prețul este destul de mic, comparativ cu magazinele sau depozitele tradiționale. În plus, nu trebuie să irosești timp, energie sau bani, pentru a transporta cantitatea aleasă la domiciliu, serviciu pe care magazinele clasice nu ți-l oferă la pachet. Poți selecta cantitatea dorită pe care curierul ți-o va aduce acasă sigur și rapid.

Poți utiliza polistirenul pentru securiza diferite obiecte, pentru a ambala cadouri, dar cel mai important, pentru a crește eficiența casei.
Iată cele 5 beneficii pe care ți le poate oferi polistirenul în construcția casei.

1. Menține construcția de bază o perioadă îndelungată
Utilizat drept material izolant, polistirenul are o multitudine de avantaje. Printre acesta se numără și protecția pereților de mediu exterior care, în mod normal, ar fi supuși "presiunilor" de mediu precum: ploi, ninsori, frig, căldură. Acest lucru poate duce la scăderea confortului și la colmatarea pereților locuinței. O izolație realizată corespunzător, dintr-un polistiren calitativ, te poate ajuta să omiți investiția în fațada locuinței.


2. Previne apariția mucegaiului
Utilizat atât la interior, cât și la exterior, izolarea pereților cu polistiren te poate scăpa de grija umidității în exces care, duce la apariția mucegaiului, renumit pentru efectele negative asupra sănătății. Este un aspect foarte important atât pentru noi, adulții, cât și pentru copii sau vârstinici cu sistem imunitar scăzut.

3. Izolează termic
Izolația cu polistiren este unul din pașii cheie ai renovării și a îmbunătățirii performanței energetice. Un imobil izolat te ajută să eviți pierderile de căldură și implicit consumul de energie ridicat, respectiv creșterea plăților la utilități.

4. Izolează fonic
Polistirenul este renumit și pentru capacitatea de antifonare. Acesta reduce din perturbațiile sonore provenite din mediul exterior. Poate fi un aspect vital mai ales dacă locuiești în apropierea aeroportului, a căilor ferate sau zonelor industriale. Astfel, un medii izolat te poate ajuta să-ți mărești capacitatea de concentrare și să ai un somn mai liniștit.

5. Proprietăți ignifuge
O casă/cameră izolată cu polistiren crește siguranța locatarilor prin faptul că acesta nu ia foc. În contact cu flacăra acesta se topește (uneori), însă nu prezintă pericol pentru casă, izolând-o la un astfel de pericol nedorit. Spre exemplu, un polistiren de calitate superioară, care nu ia foc și nu se topește este acest polistiren extrudat.
Astfel, în cazul unui incendiu la vecini sau într-o cameră, posibilitatea ca acesta să se extindă, să-ți afecteze mare parte dintre bunuri și să facă victime, tinde spre 0.


Ca prin urmare, nu uita că primul pas pentru asigurarea confortului și a siguranței casei/familiei tale este izolarea căminului cu ajutorului polistirenului. Alege tipul optim pentru bugetul și nevoile tale, acum și online, fără deplasări inutile, timp și bani extra.

You May Also Like

0 comments