Sanatate si imunitate cu esenta de propolis si Royale Cocktail de la Apidava

by - sâmbătă, octombrie 20, 2018

In sezonul rece, organismul tinde sa-si piarda din puteri, mai ales cand se confrunta cu afectiunile specifice sezonului, precum raceala si gripa. Corpul lupta din rasputeri sa inlature bacterile si virusii insa, de cele mai multe ori, revine in datoria noastra sa ajutam organismul si sa-i dam vitaminele si multimineralele necesare pentru a duce procesul la bun sfarsit si pentru a ne bucura de sanatatea organismului care, ne umple cu energie si pofta de viata.
Astazi, am pregatit pentru voi un articol in totalitate despre cum sa ne pastram sanatatea in sezonul rece cu ajutorul remediilor naturale, respectiv cu ajutorul esentelor apicole.

Am primit recent in testare doua produse de baza de la Apidava, cu ajutorul carora am inceput cura de toamna pentru imunitate si pentru problemele gastrointestinale: o esenta de propolis fara alcool si Royale Cocktail.


Trebuie sa recunosc ca diagnosticul de gastrita a fost mult prea dur, chiar si pentru mine, cea care nu pierdea nicio ocazie sa se infrupte din toate bunatatile pe care le putea gasi pe masa cu bucate. Teoretic, gastrita este o afectiune care se regaseste in organismul fiecaruia dintre noi insa, in anumite circumstante, aceasta se "activeaza" si produce iritatii ale stomacului. Printre acestea, cele mai intalnite simptome sunt senzatia de reflux, usturimi, stare de apatie si greata, lipsa poftei de mancare. Netratata corespunzator aceasta provoaca afectiuni si mai grave precum ulcerul. Aceasta afectiune necesita un regim alimentar destul de strict de care trebuie sa tin cont pentru a preveni starile de rau.
Unde mai pui ca, deseori, corpului meu ii este destul de greu sa lupte cu diferiti factori externi, la cele doar 42 kg. Asadar, nici cu imunitatea nu stau prea bine.
Astfel, mai bine de o saptamana am facut o cura pentru organism, pentru problemele gastrointestinale, cat si pentru imunitate, cu cele doua produse primite spre testare de la Apidava.

Esenta de propolis fara alcool Apidava

Esenta de propolis se dovedeste a fi un adevarat miracol pentru o serie vasta de afectiuni interne si externe. Utilizata in proportii corespunzatoare, uneori la indicatiile medicului specialist, aceasta ajuta la combaterea infectiilor si a virusurilor, trateaza ranile, arsurile, si este un remediu excelent impotriva afectiunilor stomacale, precum gastrita si infectia cu Helico Bacter, dar si pentru cresterea in mod natural a imunitatii. Esenta de propolis a fost atestata drept un antibiotic natural ce creste capacitatea de autoaparare a organismului si de vindecare.
Aceasta esenta este indicata chiar si persoanelor intolerante la alcool, varstnicilor sau copiilor.


In fiecare dimineata am consumat pe stomacul gol amestecul alcatuit din 15 picaturi de propolis la jumatate de pahar de apa. 
Esenta de propolis de la Apidava vine intr-o sticluta de 20 ml, dotata cu picuratoare, care permite o dozare corecta si usoara. Esenta are un gust si un parfum usor floral si este absorbita cu usurinta de organism.

Royale Cocktail de la Apidava

Royale Cocktail este o aparitie relativ recenta de la Apidava. Eu l-am descoperit in vara, atunci cand l-am achizitionat penru a-l face cadou unei persoane dragi mie. Combinatia unica din cele mai pretioase si miraculoase ingrediente apicole, precum mierea poliflora, laptisorul de matca si polen, m-au atras pe loc. Este o alegere bogata in vitamine si substante nutritive recomandate pentru toate categoriile de varsta, cat si in tratamentul diferitelor probleme de sanatate sau pentru cresterea imunitati..

De data asta ma bucur sa va spun ca l-am testat si eu, si va recomand cu caldura acest desert natural, dar si sanatos. 
Am apelat la o lingurita de miere pe stomacul gol, dimineata, dupa amestecul cu esenta de propolis. Aceasta combinatie apicola are un gust floral foarte intens, o consistenta densa si o dulceata care te patrunde. Am ajuns sa inlocuiesc prajiturile si gustarile din comert cu o lingurita de miere, caci mi se pare cea mai delicioasa miere pe care am incercat-o vreodata. 


Doza recomandata este de 5 lingurite pe zi. Eu consum zilnic circa 3-4 lingurite, atat dimineata, cat si dupa mesele principale.
Trebuie sa recunosc ca are efecte intense de reglare a problemelor digestive. Stabilizeaza digestia, ameliorand diaria si constipatia. Tototodata m-a ajutat sa reduc durerile de stomac, motiv pentru care am redus din medicamentele inhibatoare de aciditate si cele pentru reflux. Pentru mine acest lucru este foarte important deoarece, se stie ca tratamentele chimice nu sunt recomandate spre a fi utilizate o perioada indelungata de timp caci, pot cauza alte probleme in organism. In plus, intotdeauna mizez pe o alternativa naturala care nu-mi provoaca efecte adverse.

Odata cu schimbarile climatice din ultima vreme, aveam si o tentativa de raceala, cu tuse, nas infundat si tot tacamul. V-am spus, nu stau deloc bine la capitolul imunitate. 
Asadar, in locul medicamentelor si a deserturilor clasice, am preferat sa consum zilnic acest mix apicol. Rezultatele nu au intarziat sa apara! Tusea s-a ameliorat cu fiecare lingurita si corpul meu a inceput sa capete energie. Inainte as fi dormit toata ziua. Acum, somnul de noapte este suficient. Ma trezesc dimineata devreme, plina de inspiratie si energie, gata sa pun la punct toate planurile. Printre cei raciti din jurul meu, eu sunt vesela si energica, iar organismul meu pare mai puternic ca niciodata. 

Voi ati incercat aceste remedii sanatoase? Cum v-au ajutat?

You May Also Like

0 comments