Viață fără bătrânețe și tinerețe fără dureri articulare

by - marți, octombrie 30, 2018

Articulații, articulații! Fac parte din noi. Dar când durerea se instalează îți vine s-o iei la goană cãt colo. Nu orice remediu este eficient.
Viața m-a "înzestrat" cu spondiloză, o afecțiune a coloanei vertebrale care nu se tratează. Doar durerea chinuitoare poate fi ameliorată din când în când. Dar bătrânețile par să-și facă resimțită prezența asupra mea tot mai intens. O durere aici, una mai jos. Durerile articulare și musculare mă chinuie mai ceva ca la camera de tortură.


Și ieri apăruse o nouă durere. Dar am un partener nou de viață, unul inspirat de natură și sănătate, pentru tineri și bătrâni - Stare de bine cu Young Living. Adriana nu lucrează cu magii necurate, însă este cea care redă vitalitatea și tinerețea persoanelor care-și ascund vârsta în durerile articulare. Secretul ei sunt extractele naturale a căror îmbinare perfectă ne ajută să ne luăm adio de la neplăcerile fizice.
Mi-a oferit două borcănele minune: unul pentru mine, altul pentru el. Vedeta de astăzi este elixirul meu - crema naturală pentru articulații.

Impresii crema pentru articulații Young and Living

Așa cum îți mărturisea anterior, această cremă se bazează pe extracte naturale precum unt de cocos, de shea, de cacao, ulei de neem, gălbenele, vitamine și uleiuri esențiale.
Am folosit-o pentru a remedia durerile de spate, cele de reumatism și în cele din urmă, durerea survenită la cot. Aceste dureri articulare apar și datorită faptului că am o poziție necorespunzătoare în somn, că stau prea mult la calculator și tastez în neștire sau că mă lovesc de diferite obiecte care-mi ies în cale.


Când a ajuns la mine aveam niște dureri de spate infernale. Nici nu mă puteam mișcă, întreaga zonă fiind blocată. După două utilizări pe zona afectată, pot spune că mi-am luat tinerețea înapoi. Nu am mai simțit nimic, 0 dureri.

Crema are o textură lejeră, ușoară, față de alte creme terapeutice similare din comerț, fiind indicată persoanelor care nu suportă senzația grasă. Se absoarbe în piele cu ușurință, în doar câteva secunde, și catifelează pielea în zona în care este aplicată.
Are un miros plăcut de conifere/plante, datorită extractelor naturale, a căror tărie nu este la fel de sufocantă precum alte creme. Nu am avut parte de niciun fel de reacție adversă, pielea nu s-a iritat, nu s-a înroșit.
Și prețul acestora este extrem de accesibil iar cantitatea borcănașelor este foarte spornică, fiind necesară o cantitate foarte mică.

Așadar, dacă vă confruntați cu dureri articulare și musculare, vă invit să încercați aceste preparate din extracte naturale.
Voi le-ați încercat?

You May Also Like

0 comments