A spus cineva dulciuri sănătoase? Sweeteria te ajută!

by - sâmbătă, noiembrie 17, 2018

Uneori sunt geloasă pe persoanele care nu consumă dulciuri. De ce? Pentru că odată ce mi s-a pus pata, ajung să pierd chiar și ore în șir scormonind după ceva dulce sau savurând o serie de produse care nu sunt întocmai sănătoase. Cu toate că-mi plac dulciurile la nebunie, în ultima vreme sunt mai selectă cu ceea ce consum. Mai ales de când cu "donșoara" gastrită care-mi dă dureri de cap în ceea ce privește regimul alimentar.


Încerc pe cât posibil să am o alimentație mai sănătoasă, chiar și in ceea ce privește dulciurile.
Și pentru că în data de 10 noiembrie am luat parte la cel de-al doilea blogmeet de la Suceava, Sweeteria mi-a dat de înțeles că trebuie să iau regimul mai în serios. Adevărul e că am prins mai mult drag să servec micul dejun, pas peste care săream frecvent anterior.

Cine-i Sweeteria?

Dacă nu ați auzit deja, Sweeteria produce dulciuri fără zahăr, indulcitorul de bază fiind unul natural, extras din Green Sugar. Combinațiile de dulciuri sunt realizate cu fructe deshidratate, pudre de fructe și alte ingrediente sănătoase. Prețurile sunt foarte accesibile având în vedere misiunea lor, aceea de a produce o gustare delicioasă, față de care am fost sceptică la început, dar și menținerea sănătății.


Au și o provocare pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus printr-o dietă dulce și sănătoasă. Un specialist vă va recomanda dieta corespunzătoare iar cel mai perseverent elev săptamanal este și premiat. Pentru asta vă invit să consultați pagina lor.

Potolește-ți pofta de dulce cu dulciurile fără zahăr!

Din partea Sweeteria am primit spre testare o cutie cu fulgi de porumb, o cutie cu 10 napolitane cu cremă de zmeură, una cu 10 pliculețe de porridge cu măr și scorțișoară și două batoane de musli. Dintre toate, favoritele mele au fost batoanele de musli, deși nu pot spune că restul au fost mai prejos.

  • Fulgii de porumb

Sunt alegerea ideală pentru cei care suferă de probleme cardiace, diabet sau hipertensiune, fie pur și simplu pentru cei care vor să aiba o alimentație cat mai sănătoasă. Având deja un conținut de Green Sugar, pot fi consumați ca atare, drept snaks dulce sau în combinație cu lapte, iaurt.



  • Porridge cu măr și scorțișoară

Am înțeles că ar exista mai multe tipuri de porridge disponibile pe pagina lor. Varianta cu zmeură îmi face cu ochiul grav, după ce am testat aceasta combinație. La început nu mi s-a părut nimic spectaculos, dar ideea unui mic-dejun sau a unei gustări rapide, în doar 3-5 minute, cu un plic de porridge și doar 50 ml de apă, suna promițător.


Imediat după eveniment am început să încerc acest mix de ovăz, cu măr deshidratat, pudră de scorțișoară și de frișcă. Sună bine, nu-i așa?
Ei bine, chiar e un deliciu! Acest desert are o textură pufoasă, un gust plăcut, o dulceață naturală și o savoare fină de măr cu scorțișoară și frișcă. Pe mine mă duce cu gândul la Crăciun.

  • Batoane din cereale cu musli și Green Sugar

Îmi plac batoanele de musli la nebunie, doar că de fel, cele clasice, din magazine, au un efect laxativ mult prea puternic pentru mine. Ceea ce la început mi se părea un baton obisnuit era de fapt un baton de cereale cu o consistență foarte moale, adecvat chiar și celor care suferă de probleme dentare și de masticație. Este gustarea perfectă pentru zilele aglomerate la birou sau pentru când mergi în călătorii. De asemenea, batoanele cu cereale și musli au dulceața perfectă și nu se resimte acel extra adaos de zahăr precum în cazul batoanelor clasice.



  • Napolitane cu 76% cremă de zmeură

De foarte multe ori, atunci când îmi este poftă de dulce, apelez la napolitane. Aceste napollitane vin într-un ambalaj simpatic și o napolitană este secționată în bucăți mai mici, astfel încât să o poți împărți cu cei dragi. Este o gustare alcătuită din pudră de de zmeură, lămâie, lapte degresat și bineînțeles, Green Sugar.
Dacă apariențele nu lăsau multe de înțeles, gustul este absolut formidabil. Îmi place faptul că nu au margarină în compoziție și că nu se resimt acele grăsimi și zaharuri ce sunt deseori grase și grețoase pentru mine.


Ce mai trebuie să știi despre aceste dulciuri e faptul că ele sunt foarte sațioase. O napolitană, un baton de musli sau o porție de porridge reprezintă porția ideală. Nu am mai simțit nevoia de un surplus extra. Totodată, aceste dulciuri au o aromă intensă, un gust plăcut și nu se resimte conținutul de ingrediente de sinteză (cristale de zahăr, grăsimi).

Tu le-ai încercat?

You May Also Like

0 comments