Am descoperit soluția magică împotriva transpirației - Perspirex!

by - vineri, noiembrie 23, 2018

De vreo doi ani de zile mă confrunt cu transpirația supărătoare. Transpir imediat după ce ies din cadă/duș sau imediat ce am făcut primii pași în afara casei. În cazul primei situații, nici nu se pune problema să nu mă spăl bine sau ca gelurile de duș să nu curețe cum trebuie. Intuiesc că elimin prin transpirație prea multă toxină, motiv pentru care transpirația este foarte greu de combătut sau pur și simplu, deodorantele încercate până acum, nu mi se potrivesc.


Transpir atât când am activități intense, epuizante fizic (ceea ce mi se pare normal), dar și când pur și simplu merg liniștită pe stradă, vara, dar și iarna, când mă pătrunde frigul pe sub piele.
Am încercat fel și fel de formule pentru a ține departe nu doar mirosurile neplăcute, ci și transpirația apoasă excesivă. Am dat peste zeci de deodorante frumos mirositoare, atât variantă spray, roll-on sau stick. Ultima mi se pare cea mai eficientă, însă, doar varianta pe care o folosește prietenul meu pare să fie cea mai eficientă.


După ce am auzit de nenumărate ori și l-am văzut în lung și-n lat prin Social Media m-am bucurat nespus de mult că Perspirex a fost sponsor la evenimentul de la Suceava și că am (avut) șansa de a-l încerca.

Perspirex este o inovație pe piață, de la modul de aplicare, până la acțiunea pe care acesta o promite. Există trei tipuri de deodorante Perspirex sub formă roll-on, iar eu am primit două pachete din varianta Perspirex Original 20ml, care vin la pachet cu un Perspirex cadou, varianta Strong, de 5 ml fiecare. Pentru că Perspirex prezenta un potențial foarte ridicat, deși sceptică, m-am bucurat să-l încerc. Timp de două săptămâni le-am pus în funcțiune pe ambele, alternându-le, pentru a-mi face o idee cât mai exactă asupra eficacității acestora.


Perspirex Original vs. Perspirex Strong

Vă anunț de la bun început că cele două deodorante au avut un rezultat neașteptat pentru mine. Chiar funcționează! Timp de două săptămâni nu am știut ce înseamnă transpirația, dar nici mirosul neplăcut. M-am spălat doar de dragul de a-mi face siesta săptămânală sau de a mă relaxa în cadă, însă nu am fost nevoită într-un interval de pană la 5 zile să mă spăl din cauza transpirației sau a mirosului neplăcut.
Mă bucur enorm că după mai bine de doi ani am găsit în sfârșit soluția potrivită împotriva transpirației.


Dar hai să vorbim despre ele pas cu pas!
Perspirex Original se presupune că luptă împotriva transpirației și a mirosului neplăcut timp de 3-5 zile, în timp ce varianta Strong asigură o protecție de până la 5 zile pentru problemele intense ale transpirației.
Modul de aplicare este inedit, astfel că, acesta se aplică înaintea spălării și nu după, așa cum obișnuim. Mai exact, gama Perspirex se aplică seara și se spală a doua zi. Totodată, în cazul pielii epilate, aplicarea acestuia se face după termenul de 48 ore. După aplicare pielea sub-brațului s-a resimțit ușor lipicioasă dar, la câteva minute, parcă s-ar fi topit produsul și a intrat în piele, resimțindu-se doar ca o zonă foarte catifelată.


Se presupune că cele două versiuni nu au parfum. Eu resimt de fiecare dată, aplicare, mirosul de alcool din alcătuire. Nu-mi place, dar nici nu mă deranjează. La scurt timp de la aplicare încep să simt o senzație ușoară de mâncărime. Nu știu dacă deodorantul e de vină sau creșterea părului, pentru că, odată ce părul crește, resimt frecvent acea senzație de mâncărime. În rest, nu am avut parte de alte sensibilități, alergii, ba chiar am prevenit instalarea unei iritații după epilare, așa cum mi se întâmpla în mod obișnuit.

În concluzie, da, Perspirex mi se pare a fi un deodorant extrem de eficient, cu o durată îndelungată de acțiune. Datorită faptului că îl aplic o dată, maxim de două ori, pe săptămână, îl transformă într-o investiție spornică. Cu siguranță la terminarea celor din colecția mea, îl voi reachiziționa. El se găsește în farmacii, precum și în magazinele online precum Emag, Notino, etc.
Tu l-ai încercat?

You May Also Like

4 comments

  1. Nu l-am avut pana acum, o sa-l caut sa-l cumpar,

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte eficiente și fără repercusiuni asupra pielii.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am incercat si aceiasi sensazie de mancarime am si eu. Nu stiu si nu inteleg care ar fi motivul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gândesc să nu fie de la alcool sau de la o altă substanță cu care nu suntem noi compatibile. Totuși am observat că dacă sunt epilată recent, gen să-l aplic la o zi-două, nu mai am probleme cu mâncărimea. Poate inhibă el ceva sau o fi părul de vină care crește. Eu obișnuiesc să mă epilez cam o dată la două săptămâni sau săptămânal când e cald.

      Ștergere