Cosmic Aura - Îmbrățișarea C-THRUE care mi se potrivește

by - duminică, noiembrie 04, 2018

Cei din urmă, cei dintâi! S-au lăsat așteptate, însă iată că astăzi, vorbim despre una dintre gamele C-THRUE. Recent lansată, mi-a învălut pașii în esențe parfumate și misterioase, de care m-am îndrăgostit pe loc. Am avut onoarea să primesc această gamă la evenimentul de la Suceava din iunie, și am ținut secretul cu greu, până acum, la momentul oportun.


Sponsorul cel mai darnic, grupul Sarantis, parcă mi-ar fi citit gândurile căci, gama aceasta, m-a cuprins precum o îmbrățișare caldă.

C-THRUE COSMIC AURA

Această gamă cuprinde trei variante: parfum deodorant, apă de toaletă și deodorant spray.
Toate aceste trei produse se disting de celelalte esențe de pe piață printr-un parfum misterios, seducător, cu note aparent întunecate și o oarecare tentă fină bărbătească.
Este un parfum floral-fructat de zi, potrivit oricărei femei pentru care parfumurile sunt un accesoriu de top și vor să impresioneze printr-o alegere deosebită.


Dintre toate cele de mai sus, apa de toaletă este cea mai persistentă și cea mai "cosmică". Deține în ansamblul ei cristale strălucitoare care lasă în urmă, pe piele, un val strălucitor, gata de lumina reflectoarelor. Pe pielea mea are o persistență de circa 4-6 ore, destul de bună pentru un parfum atât de accesibil, la fel ca și în cazul deodorantului spray lichid.

Cât despre deospray, pot spune că iese victorios în lupta cu transpirația, împrospătând delicat pielea. Transpirația nu-și mai face resimțită apariția ore îndelungate. Nu există neplăceri nici în cazul pielii proaspat depilate, atunci când, se știe, unele deodorante fac o tragedie și provoacă usturime. Acesta acționează eficient, prevenind apariția iritațiilor, respectiv a mâncărimilor.


Unde le găsești?
Le-am descoperit și în magazinul bogat de la colț, în supermarketuri și hipermarketuri, precum și în online, pe Emag, Notino, etc.

De-a lungul verii, Cosmic Aura a devenit cel mai purtat parfum și una dintre esențele mele preferate. Tu ai încercat această gamă de neuitat?

You May Also Like

1 comments

  1. Hm, si mie imi place! Are un miros tare plăcut, iar ambalajul este foarte drăgut și elegant!

    RăspundețiȘtergere